PRVA IZJAVA NENADA PERIŠA NAKON PRONALASKA TELA MATEJA: Jako mi je teško, dolazim za Beograd
Foto: Ana Paunković

srpska policija me je obavestila

PRVA IZJAVA NENADA PERIŠA NAKON PRONALASKA TELA MATEJA: Jako mi je teško, dolazim za Beograd

Crna Hronika -

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno telo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

- Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd - rekao je Nenad Periš, prenosi Telegraf.

Matej Periš, pronađen
foto: Zorana Jevtić

Kako se saznaje, kako bi se tačno utvrdilo da li je reč o Mateju Perišu, DNK-a nađenog mladića uporediće se sa DNK-a Nenada Periša, oca mladog Splićanina.

Podsećamo, telo mlađeg muškarca nađeno je jutros kod Ade Huje, a vizuelnim pregledom utvrđena je velika podudarnost sa nestalim Matejom Perišem.

01:44

SNIMAK POLICIJSKE AKCIJE IZ VAZDUHA Izvučeno telo Mateja Periša iz Dunava?

Naime, na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:39

Isplivalo telo mlađeg muškarca kod Ade Huje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track