Najnovije vesti

TO MESTO JE BAKSUZNO! Radnici iz kafića na Adi Huji šokirani prizorom koji su videli BILO JE MUČNO GLEDATI KAKO IZVLAČE TELO
Foto: Uroš Arsić/Mondo, Zorana Jevtić

sve je bilo blokirano

TO MESTO JE BAKSUZNO! Radnici iz kafića na Adi Huji šokirani prizorom koji su videli BILO JE MUČNO GLEDATI KAKO IZVLAČE TELO

Crna Hronika
14:40h

Telo mlađeg muškarca nađeno je jutros kod Ade Huje, a vizuelnim pregledom utvrđena je velika podudarnost sa nestalim Matejom Perišem.

U blizini mesta gde je nađeno telo Mateja Periša iz Splita nalazi se nekoliko kafića, čiji su radnici rekli za Kurir da su neposredno posle dolaska na posao videli veliku gužvu i da su kolene policijskih auta samo prolazile ka tom delu Ade Huje.

- Sve je bilo blokirano, a kasnije smo saznali iz medija da je nakon toliko vremena nađen taj mladić iz Splita. Strašno kako je na kraju završio. Mi smo mislili da je možda uspeo da preživi - kaže jedan od zaposlenih dok drugi kaže da je on nađen baš na istom mestu gde su stradali i mladi koji su sleteli autom pre mnogo godina u Dunav.

- To mesto kao da je baksuzno. Tad poginuli klinci, a sad izvukli mladića. Kažu da je bilo baš mučno videti ga kad su ga izvukli iz Dunava. Tuga, ali eto makar njegovi roditelji više nisu u agoniji gde je on.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja