STIGLI REZULTATI DNK ANALIZE: Telo nađeno kod Kostolca ne pripada žrtvama klana Veljka Belivuka
Foto: Kurir

ne postoji u bazi

STIGLI REZULTATI DNK ANALIZE: Telo nađeno kod Kostolca ne pripada žrtvama klana Veljka Belivuka

Crna Hronika -

Rezultati DNK analize tela koje je isplivalo kod Kostolca u martu stigle su u Više tužilaštvo u Požarevcu i utvrđeno je da nije reč ni o Perišu niti o žrtvama klana Veljka Belivuka.

Kako saznajemo, DNK ne postoji u bazi, a kod tela je pronađen i novac, a sumnja se da je reč o strancu ili možda čak i migranata.

Kostolac, Dunav, telo, crna patika
foto: Kurir

Podsetimo, kada je telo, tačnije samo trup muškarca početkom marta ove godine pronađen u Dunavu kod Kostolaca, u prvi mah se posumnjalo da se radi o delu tela nestalog Splićanina Mateja Periša, vrlo brzo je utvrđeno da to ne može biti slučaj jer je obdukcija pokazala da je telo bilo u vodi najmanje šest meseci. Takođe, utvrđeno je da je u pitanju krupniji, mišićav muškarac i da je na sebi imao crne patike, dok je Periš u noći nestanka na sebi imao bele.

Telo mlađeg muškarca nađeno je juče u 9.20 časova kod Ade Huje, a vizuelnim pregledom utvrđena je velika podudarnost sa nestalim Matejom Perišem.

Naime, na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi. Telo je poslato na obdukciju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track