Najnovije vesti

Telo Mateja Periša prebačeno u mrtvačnicu
00:30

Telo Mateja Periša prebačeno u mrtvačnicu

MAJCI MATEJA PERIŠA POZLILO KADA JE SAZNALA ŠTA SE DESILO: Hitna pomoć odmah intervenisala, zahvalila na izrazima saučešća

Crna Hronika
15:38h

Majci Splićaninina Mateja Periša pozlilo je juče kad je saznala da je njegovo telo nađeno u Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu, posle pet meseci potrage, saznaje.

- Hvala vam, hvala vam na izjavama sućuti - rekla je u razgovoru Dženi, majka tragično preminulog Mateja Periša.

Hitna pomoć je intervenisala kada joj je juče pozlilo, a kasnije je puštena kući.

Majka Mateja Periša juče je saznala da je telo mladića, obučenog kao njen sin kada je nestao, izvučeno iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu, osam kilometara nizvodno od mesta gde je Matej ušao u ledenu reku Savu.

Danas, dan kasnije, sve crne slutnje su potvrđene - DNK analiza je potvrdila da je u pitanju telo njenog sina, Mateja Periša.

Telo Mateja Periša izvučeno je oko 9.20 ujutru iz Dunava kada su ga u vodi primetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta.

1 / 12 Foto: Ana Paunković

Već na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri telu policajcima i moranarima je bilo jasno da je najverovatnije u pitanju Periš, ali ta informacija nije mogla biti i definitivno potvrđena dok nije urađena DNK analiza.

DNK analiza je i obdukcija su rađeni po nalogu Višeg tužilaštva i po hitnom postupku su rezultati stigli već danas i potvrdili najcrnje slutnje.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track