PRETUKAO SUPRUGU U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE! Jeziv slučaj brutalnog porodičnog nasilja u okolini Trgovišta MEŠTANI ŠOKIRANI
Foto: Shutterstock

sve je počelo verbalnim sukobom

PRETUKAO SUPRUGU U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE! Jeziv slučaj brutalnog porodičnog nasilja u okolini Trgovišta MEŠTANI ŠOKIRANI

Crna Hronika -

U selu Donji Stajevac u opštini Trgovište u petak oko 18 časova došlo je do porodičnog nasilja, potvrđeno je Kuriru u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju. Porodično nasilje dogodilo se u porodičnoj kući.

- Ženu T. J. starosti 28 godina, suprug T. I. (41) je nakon verbalnog sukoba rukama uhvatio u predelu vrata i počeo da steže. Nakon toga je odgurnuo i pesnicom udario u stomak . Žena je u šestom mesecu trudnoće - rekao je za Kurir portparol OJT Miodrag Stojanović.

T. J. koja je došla iz Albanije u Trgovište prijavila je policiji nasilje. Intervenisala je policija, PS u Trgovištu i OJT u Vranju postupa po njihovoj prijavi i preduzima dalje korake, navodi Stojanović.

Trgovište
foto: Kurir/T.S.

Muškarcu koji je u selu Donji Stajevac počinio porodično nasilje, određeno je zadržavanje do saslušanja zbog nasilja u porodici u ovom slučaju prema ženi. On će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

- Muškarac je u pijanom stanju pod dejstvom alkohola, suprugu hvatao za vrat i udario u predelu stomaka, a njegova supruga je u šestom mesecu trudnoće - navodi portparol OJT Miodrag Stojanović.

Iz OJT napominju da će Osnovnom sudu u Vranju dati predlog za određivanje pritvora do 30 dana prema muškarcu T.I. koji je fizički nasrnuo na trudnu suprugu.

- Očekujemo da će sudija doneti odluku o pritvoru u trajanju do 30 dana", kaže portparol OJT Miodrag Stojanović. Na sreću žena je u dobrom stanju i prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao Kurir, spremna je da povuče tužbu i neće da goni supruga. Motiv porodičnog verbalnog sukoba koji se završio porodičnim nasiljem je kako se pretpostavlja, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, ljubomora supruga."U takvim slučajevima nasilja, neretko se dešava da dođe do pomirenja supružnika i jednostavno oni neće da idu dalje u postupku - navode dobri poznavaoci ove problematike.

(Kurir.rs/T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track