05:13

OVO SU STRAVIČNE NESREĆE KOJE SU OBELEŽILE PROŠLU NEDELJU! Stručnjaci o jezivim udesima STAVLJAJU NOŠE NA GLAVU I PRAVE SE MANGUPI

saobraćajne nesreće

OVO SU STRAVIČNE NESREĆE KOJE SU OBELEŽILE PROŠLU NEDELJU! Stručnjaci o jezivim udesima STAVLJAJU NOŠE NA GLAVU I PRAVE SE MANGUPI

Crna Hronika -

Motociklisti Dimitrije Đorđević i Vladimir Juhas poginuli su u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile proteklog vikenda kod Smedereva i u Vrdniku.

Sa prvim znacima proleća, većina vozača se aktivira na svojim dvotočkašima, pa se može reći da je sezona motocikala počela.

Stravićne nesreće protekle nedelje

Vladimir Juhas poginuo je u stravičnoj nesreći koja se u nedelju uveče dogodila u Vrdniku, kada je motorom udario u zid kuće u Ulici devete vojvođanske brigade. Nesreća se dogodila oko 20 časova, a mladić je preminuo u kolima Hitne pomoći.

Šabac, auto, motor, udes
foto: Kurir/J.M., Facebook

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju popodne, teške telesne povrede zadobio je muškarac (44) iz Vranja. Do nezgode je došlo kada je muškarac upravljajući motociklom marke "kavasaki" pao na desnu stranu kolovoza. Tom prilikom on je zadobio teške telesne povrede. Povređeni muškarac zbrinut je u ZC Vranje.

Dimitrije Đ. (41), nekadašnji pripadnik 63. padobranske brigade Vojske Srbije, poginuo je u stravičnoj nesreći na svom motociklu, samo nekoliko trenutaka nakon što je prišao da pomogne učesnicima udesa!

sudar, motor, Novi Sad, isključenje
foto: Instagram Printscreen/192.rs

Na putu Koceljeva-Svileuva, prošlog ponedeljka, je nastradao vozač motocikla marke "Kavasaki" Dragan I. (43), sveštenik eparhije šabačke na službi u selu Svileuva nadomak Koceljeve. Prema prvim saznanjima do udesa je došlo tako što je vozač automobila marke "Folksvagen" J. M. sa puta skrenuo u svoje dvorište, a onda je iz suprotnog pravca naleteo nesrećni Dragan I. koji je na mestu preminuo od posledica povreda zadobijenih u nesreći.

Duško Pešić, direktor agencije za bezbednost saobraćaja Srbije, i Branislav Bjelica, dežurni urednik Kurira, gostovali su u jutarnjem programu Kurir televizije gde su dali svoje mišljenje na ovu temu:

05:13

OVO SU STRAVIČNE NESREĆE KOJE SU OBELEŽILE PROŠLU NEDELJU! Stručnjaci o jezivim udesima STAVLJAJU NOŠE NA GLAVU I PRAVE SE MANGUPI

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Stravična nesreća na Pančevačkom mostu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track