PADOBRANCA KOJI JE STRADAO POMAŽUĆI DRUGIMA SAHRANJUJU NA LEŠĆU! Prijatelj: Bajkeri iz cele Srbije doći će da ga isprate!
Foto: Privatna Arhiva

nesreća kod smedereva

PADOBRANCA KOJI JE STRADAO POMAŽUĆI DRUGIMA SAHRANJUJU NA LEŠĆU! Prijatelj: Bajkeri iz cele Srbije doći će da ga isprate!

Crna Hronika -

Motociklista Dimitrije Đorđević koji je u subotu poginuo u nesreći na putu Smederevo - Ralja kada je stao da pomogne ljudima koji su doživeli udes, biće sahranjen sutra na groblju Lešće u Beogradu.

Podsetimo, Đorđević, koji je bio i deo 63. padobranske brigade, zaustavio se da pomogne kada je video udes. Pošto su mu učesnici nesreće rekli da nisu povređeni, on je krenuo dalje i dok je pravio polukružno okretanje, na njega je naleteo automobil. Đorđeviću je povređena noga, a kada je trebalo da ga transportuju u Beograd, preminuo je od posledica unutrašnjeg krvarenja.

Dimitrije Đorđević, Smederevo
foto: Privatna Arhiva

- Kolege bajkeri iz cele zemlje doći će na Mitinu sahranu na Lešće. On je bio dobar mladić, poznat u bajkerskim krugovima, dugo je vozio. Nažalost, život je izgubio pomažući drugima - priča prijatelj stradalog

- Nakon što je odslužio vojsku u 63. padobranskoj brigadi nastavio je da skače padobranom, to nas je spojilo, a kasnije i ljubav prema motorima. Radio je u ambasadi jedne afričke zemlje kao obezbeđenje, ostavio je iza sebe suprugu, oca, majku, sestru i brata - dodaje naš sagovornik.

Kako smo već pisali, Đorđević se posle udesa javio supruzi i rekao da mu je dobro, ali mu je odjednom pozlilo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track