REKLA JE TRIVUN I JA ĆEMO UMRETI ZAJEDNO I TO SE I DESILO: Sestra poginule Dobrinke otkrila šta joj je ispričala pre nesreće
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

crne slutnje

REKLA JE TRIVUN I JA ĆEMO UMRETI ZAJEDNO I TO SE I DESILO: Sestra poginule Dobrinke otkrila šta joj je ispričala pre nesreće

Crna Hronika -

Trivun (77) i Dobrinka Jevtić (77) iz Slanaca poginuli su u ponedeljak uveče u nezapamćenoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu u Beogradu, kada se u njihov kamion zakucao BMW, za čijim je volanom bio nemački državljanin S. K. (47). Od siline udarca kamion je izleteo kroz ogradu, pa je kabina pala preko mosta.

Zajedno 60 godina

- Nesrećna Dobrinka pala je u vodu i preminula, dok je njen suprug Trivun pao na beton ispod mosta i poginuo. Vozač S. K. uhapšen je, a određen mu je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je izazvao sabraćajnu nesreću, odnosno da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On će biti ispitan danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu - kaže izvor.

Stana, sestra stradale Dobinke, za Kurir je ispričala da su Jevtići bili zajedno 60 godina.

udes, Pančevački Most, Saobraćajna Nesreća, Pančevac, Pančevački put, bmw
foto: Kurir

- To je bila ljubav iz školskih dana. Trivun je bio vredan, dobar čovek, od petnaeste godine je obrađivao taj plac u Ovči. Svako jutro i veče su išli tamo, imali su pet hektara zemlje, uzimali su i pod najam, zaposlili radnike. Proizvodili su povrće - priča Stana i nastavlja:

- Kada se nesreća dogodila, njihov unuk je video vest i poslao sestri uz komentar da je ovo stravičan udes na Pančevcu. Sestra je pogledala i rekla: "Pa ovo su baba i deda, to je njihov kamion" - kaže nesrećna baka i dodaje da je čula da je Trivun vozio 60 ili 70 na sat, a da se BMW zakucao velikom brzinom. Kako navodi, njena sestra kao da je predosetila da će stradati s mužem.

Kulturan seljak

- Pre mesec-dva smo pričale koga sve znamo i ko je umro. Dobrinka mi je odjednom rekla: "Tako ćemo Trivun i ja, mi ćemo umreti zajedno." Kao da je znala šta se sprema - priča baka Stana i dodaje da su Jevtići imali lep život:

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

- Za Trivuna su znali da kažu da je kulturan seljak - radio je poljoprivredu celog života, nije pio, nije pušio. Zajedno su i otišli u smrt, baš kako su i živeli. Drugi rođaci ove porodice spremali su sahranu koja će se održati danas. - Teško nam je, potreseni smo, tragedija je velika. Čuli smo da je vozač, inače nemački radnik, uhapšen... Neka nadležni vode istragu. On nije bio ni pijan ni drogiran, a šta se desilo, ne znamo. Razumite našu bol - rekli su rođaci.

Istraga

Prešli iz desne u levu traku

Istraga nesreće je u toku, a zasad se sumnja da je kamion išao desnom trakom u smeru ka gradu, pa iznenada prešao u levu traku. - U tom momentu prednjom desnom stranom ga je udario BMW u levu stranu kamiona. Kamion se, od siline udara, vratio u desnu traku, udario u ogradu, pa su Jevtići ispali iz kabine - rekao je izvor.

Kurir.rs/ J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja