POGINULOJ MISICI MIRJANI NA KRSTU I UMRLICI STOJI PREZIME NIKOLIĆ: Oglasio se njen partner i objasnio šta to znači
Foto: Društvena mreže, Privatna Arhiva

nastradala u teškoj nesreći u šimanovcima

POGINULOJ MISICI MIRJANI NA KRSTU I UMRLICI STOJI PREZIME NIKOLIĆ: Oglasio se njen partner i objasnio šta to znači

Crna Hronika -

Vest o smrti nekadašnje misice Mirjane Nikolić, rođene Stojanović (34), koja je poginula 20. maja u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca, potresla je Srbiju.

Aleksandar Avramov, čovek koji je, prema svim informacijama, bio u emotivnoj vezi sa pokojnom misicom zamolio je da se ne pravi nikakva afera.

– Jedino što mogu da izjavim jeste da je Mirjana trebalo zvanično da se razvede, te to udato prezime Nikolić zbog toga stoji i na krstu i na umrlici – rekao je Avramov.

Kako kaže, Mirjanina deca su živela i kod oca i kod majke.

– Mirjana i ja smo živeli zajedno, tako da su ta deca često bila i sa mnom. Svi ljudi koji nas poznaju mogu da potvrde da sam ih doživljavao i gledao kao svoju. Ne želim da se prepucavam preko medija. Molim se za dušu pokojne Mirjane – dodao je Aleksandar.

Na Instagram profilu salona za negu lica, koji je bio u vlasništvu Mirjane, pored njenog imena stoji i devojačko prezime Stojanović. Do jula prošle godine Mirjanine objave su bile potpisane sa udatim Nikolić. Posle toga je koristila devojačko prezime.

U advokatskoj kancelariji Miše Petrovskog, koja je zastupala Mirjanu u procesu brakorazvodne parnice, kažu da je istina da je 25. maja trebalo da bude održano ročište, ali je, nažalost, ona preminula.

- To je ono najgore što se dogodilo. Što se tiče brakorazvodne parnice, ona traje od novembra prošle godine. Mirjana je želela starateljstvo nad decom – naveli su iz ove advokatske kancelarije i dodali da je moglo da se zaključi iz njenog ponašanja da je bila bliska sa Avramovim, da su zajedno dolazili u kancelariju i da ih je pokojna žena angažovala preko njega, ali da nemaju saznanja da li su živeli zajedno.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track