OVO JE UBIJENI ADVOKAT IZ SEVERNE MITROVICE: U porodičnom sukobu učestvovala 2 brata i otac, Milan preminuo u operacionoj sali
Foto: Nenad Kostić, Youtube/Radio Kontakt Plus

osumnjičeni sin uhapšen

OVO JE UBIJENI ADVOKAT IZ SEVERNE MITROVICE: U porodičnom sukobu učestvovala 2 brata i otac, Milan preminuo u operacionoj sali

Crna Hronika -

Poznati advokat iz Severne Mitrovice Milan Bigović i njegov sin ubijeni su jutros, a osumnjičeni za ubistvo, drugi sin advokata je uhapšen.

Kako Kurir saznaje ubistvo je počinjeno hladnim oružjem, najverovatnije nožem.

- Više od sat vremena lekari u KBC u Severnoj Mitrovici pokušavali su da reanimiraju oca blizanaca, nažalost, nisu uspeli, kaže naš izvor iz Severne Mitrovice.

Milan Biković, advokat, Severna Mitrovica
foto: Youtube/Radio Kontakt Plus

- Oko 6 sati dobili smo informaciju o oncidentu. Radi se o dvostrukom ubistvu, ubijeni su U.B. (39) i M.B. otac osumnjičenog. Reč je o porodičnom sukobu, čiji motiv će utvrditi policija. Obavešten je dežurni tužilac, lice koje je izvršilo ubistvo je uhapšeno - kaže Radović.

Ubijeni advokat ranije je radio kao tužilac, a posle penzionisanja nastavio je da radi kao advokat u Severnoj Mitrovici.

Iz bolnice u Severnoj Mitrovici jutros je rečeno da je stariji muškarac koji je sa teškim povredama dovezen u bolnicu preminuo u operacionoj sali a doveden je sa povredama jetre, pankrasa, želuca i da su povrede nanete oštrim predmetom.

Kako saznajemo, ubijeni Bigović zastupao je i porodicu Olivera Ivanovića u postupku koji se vodio protiv okrivljenih za njegovo ubistvo.

(Kurir.rs/Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja