DETALJI NESREĆE NA ZRENJANINSKOM PUTU: Nastradali mladići od 25 i 30 godina! Naloženo veštačenje kola i analiza krvi
Foto: Printscreen/Instagram

kod Besnog foka

DETALJI NESREĆE NA ZRENJANINSKOM PUTU: Nastradali mladići od 25 i 30 godina! Naloženo veštačenje kola i analiza krvi

Crna Hronika -

Dvojica muškaraca, starosti 25 i 30 godina, poginula su u teškoj saobraćnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Zrenjaninskom putu.

Nesreća se dogodila oko 22 časa, na Zrenjaninskom putu, rekla je za RTS doktorka Hitne pomoći Ivana Stefanović.

Na teren su izašle dve medicinske ekipe.

- Jedna je konstatovala smrt muškarca starosti 30 godina i muškarca starosti 25 godina, a druga je mušku i žensku osobu, starosti oko 40 godina, prevezla u Urgentni centar sa vidljivo lakšim povredama - rekla je doktorka Stefanović.

Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala 2 automobila koja se dogodila se na Zrenjaninskom putu kod kafane Japanski cvet, a u kojoj su poginula dva mlađa muškarca, a dve osobe povređene naloženo je vanredno veštačenje vozila i analiza krvi povređenog vozača.

- Vezano za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila na Zrenjaninskom putu kod Besnog foka kada je iz nepoznatog razloga vozilo "volksvagen polo", u kome su poginula dva lica, prešlo u suprotnu traku kolovoza kojom se kretalo vozilo "opel zafira" sa kojim je došlo do sudara, a u kome su se nalazila dva lica koja su zadobila povrede u nezgodi, dežurni zamenik javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju naložio je da se uradi vanredni tehnički pregled vozila, da se izvrši obdukcija i da se od povređenog vozača uzme krv radi analiza. Tužilastvu će biti dostavljen izveštaj sa dokumentacijom, nakon čega ce biti određeno saobraćajno-tehničko veštačenje, a zatim ce Prvo osnovno javno tužilaštvo doneti odluku o pokretanju ili nepokretanju krivičnog postupka - kažu iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć, a učestvovala su vozila marke "opel zarifa" zrenjaniniskih tablica i "polo" beogradske registracije. Stradali su putnici koji su bili u "polu".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track