00:13

PRVi SNIMAK SA MESTA PUCNJAVE U SURČINU Komšije u šoku

2 verzije događaja

PRVE SLIKE SA MESTA PUCNJAVE U SURČINU Komšije u šoku: Đura je bio predivan momak, odakle mu oružje niko ne zna!

Crna Hronika -

Muškarac Vuk J. (35) iz Jakova koji je upucan u Surčinu, preminuo je u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, pucač Đura N. je pobegao, a njegove komšije i dalje su u šoku posle ovog nemilog događaja.

Jakovo, Surčin, ubistvo, Kalašnjikov
foto: Kurir

OVO JE PUCAČ IZ SURČINA! Plivao za časni krst, igrao folklor, kuvao u elitnim hotelima, pa IZREŠETAO MLADIĆA KALAŠNJIKOVIM! (FOTO)

Komšije kazu da je Đura N. bio momak za primer, inače je kuvar koji je radio po najelitnijim hotelima.

00:18

PREMINUO MUŠKARAC UPUCAN U SURČINU: Došao da uzme auto, Đura ga izrešetao kalašnjikovim

- Iznenadili smo se kada smo čuli šta se desilo jer je momak predivan, stanuje tu sa ocem, majkom i bratom. Odakle mu oružje niko ne zna. Inače je pukom srećom izbegnuta veća tragedija, obzirom da se u to doba večeri na ulici igra veliki broj dece, pa i moji unučići. Juče je bilo hladno, pa verovatno zato nikog nije bilo - kaže komšija.

Jakovo, Surčin, ubistvo, Kalašnjikov
foto: Kurir

Na ulici se može videti lokva krvi, ali i razbijeno staklo na "seat ibici" koju je pogodio metak. Metak iz rafala pogodio je i kamper koji stoji u ulici, hici su fijukali svuda.

Za sada postoje dve varijante priče, jedna da je Đura pucao sa kapije, a druga sa terase. Policija to sad utvrđuje.

Porodica osumnjičenog nije htela da daje izjave za medije.

Prema poslednjim informacijama iz istrage, Vuk J. i Đura N. su se pre nekog vremena sukobili u jednom klubu u Jakovu, te je policija preuzela snimke sigurnosnih kamera iz tog lokala da bi utvrdili šta se desilo. U tuči je navodno učestvovao i Đurin otac.

Podsetimo, do pucnjave koja se dogodila sinoć u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju došlo je zbog prethodno nerašćićenih računa među napadačem i žrtvom.

1 / 9 Foto: Kurir

Kako se saznaje, juče u toku dana upucani Vuk J. navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od Đure uzeli automobil "golf 4" koji je on vozio. Nezvanično, zaplenu automobila mladić je želeo da izvrši zbog navodnog duga koji je Đura N. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đura u jednom trenutku iz kalašnjikova ispalio nekoliko hitaca u Vuka, dok su ga tri pogodila u stomak.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track