PUTUJ SPOKOJNO MOJ VUJA, MOJ JEDINI I PRAVI PRIJATELJU: Drugovi se opraštaju od pilota koji je ubijen u Jakovu!
Foto: Privatna Arhiva, screenshot

zločin kod surčina

PUTUJ SPOKOJNO MOJ VUJA, MOJ JEDINI I PRAVI PRIJATELJU: Drugovi se opraštaju od pilota koji je ubijen u Jakovu!

Crna Hronika -

Nakon što je pilot Vuk Jolović (31) brutalno izrešetan iz kalašnjikova u nedelju uveče u Jakovu kod Surčina, njegovi prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Da podsetimo, osumnjičeni za ovaj zločin je kuvar Đuro N. (23) koji je ispred svoje kuće u Ulici braća Žigić iz automatske puške ubio Jolovića, koji je navodno sa društvom došao da mu na ime duga uzme automobil. Jolović je navodno prišao dvorištu u kom Đura živi sa porodicom, a kuvar je iz auta izvadio kalašnjikov i počeo da rešeta. Jolović je tada upucan sa tri metka u stomak, a nakon nekoliko sati preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu. Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim.

ubijeni jolović i osumnjičeni đura n.
ubijeni jolović i osumnjičeni đura n.foto: Kurir, Privatna Arhiva

Meštani ovog dela Beograda i za ubijenog i za osumnjičenog imaju samo lepe reči, a nakon vesti da je Vuk preminuo njegova drugarica oprostila se od njega videom i fotografijom uz potresnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

- Moj jedini i pravi muški prijatelju. Putuj spokojno. Volim te. Šta smo sve preživeli za sve ove godine... Ostaćeš uvek tu sa leve strane. Moj Vuja - napisala je ona i okačila video na kom ubijeni peva i veseli se na brodu.

Vuk Jolović
foto: Društvene mreže

Sudeći po fotografijama koje je objavljivao Vuk Jolović na društvenoj mreži Instagram, voleo je život, a gotovo na svim fotografijama je nasmejan.

- Ja sam gospodar svoje sudbine. Ja sam kapetan svoje duše - stoji na Vukom profilu.

Ubijeni je često putovao, išao na more, skijanje, skoro stalno bio u društvu prijatelja, kumova i porodice, čije fotografije je često kačio i ponosio se njima. Neretko je ispod slika ostavljao i citate da su sada "odrasli i jaki ljudi, zahvaljujući roditeljima".

Vuk Jolović
foto: Društvene mreže

Ispod jedne fotografije gde vozi kvad na planini može se videti i opis: "Postoji samo jedan uspeh... Moći živeti život na svoj način!"

Poslednju fotografiju koju je Vuk okačio bila je 14. maja gde se vidi kako nasmejan pozira sa još jednim muškarcem uz opis "kumovska".

poslednja fotografija koju je objavio ubijeni
poslednja fotografija koju je objavio ubijenifoto: Privatna Arhiva

Pre toga je okačio kako sedi u jednom beogradskom restoranu. Ou sliku prati poruka: "Naši ožiljci svedoče svetu. Oni su deo naše priče. Zaceljene rane koje su simboli koje nam je Bog dao".

Vuk Jolović
foto: Društvene mreže

Fotografija koju je brutalno ubijeni objavio 12. marta na Instagramu na kojoj se vidi da je na nekoj svadbi, pratoi citat: "U noći smo najcrnji, a takvi se zavole. Ja te osetim u krvi, sve u meni stalo je".

Vuk Jolović
foto: Društvene mreže

Naš sagovornik kaže da je Vuk samo dva dana pre smrti bio u provodu i da je kačio storije na svom profilu.

Vuk Jolović završio je pilotsku akademiju u Vršcu, a da su mu avioni bili velika strast govori i niz fotografija koje je objavljivao. Pa je tako uz jednu sliku iz pilotske kabine napisao "živi svoj san", a ispod fotografije nizali su se komentari da mu čestitaju i da uživa u životu.

Vuk Jolović
foto: Društvene mreže

Podsetimo, i dalje nije sasvim jasno utvrđen motiv zbog kog je Đura N. izrešetao Jolovića, jer se za sada pominje nekoliko mogućih motiva, a istraga će utvrditi sve detalje ovog zločina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

PRVi SNIMAK SA MESTA PUCNJAVE U SURČINU Komšije u šoku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track