SASLUŠAN NAPADAČ NA ADVOKATA I NJEGOVU SUPRUGU: Bio mu klijent, pa ga u kancelariji istukao pesnicama i štakom!
Foto: Profimedia Ilustracija

prvo osnovno javno tužilaštvo

SASLUŠAN NAPADAČ NA ADVOKATA I NJEGOVU SUPRUGU: Bio mu klijent, pa ga u kancelariji istukao pesnicama i štakom!

Crna Hronika -

I.M. koji se sumnjiči da je juče uhapšen zbog sumnje da je napao i tukao svog advokata u njegovoj kancelariji, danas je saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, gde je izneo svoju odbranu. Kako je saopštilo tužilaštvo, nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu je podnet predlog da mu odredi pritvor zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

- U daljem toku postupka, tužilaštvo će ispitati svedoke oštećene, narediti vršenje sudsko-medicinskog veštačenja i preduzeti druge potrebne dokazne radnje, te će nakon razmatranja prikupljenih dokaza doneti konačnu odluku - dodaje se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Apelacioni Sud, Katanićeva
foto: Nenad Kostić

Prema navodima krivične prijave Policijske stanice Savski venac, osumnjiceni I.M. je dana juče oko 11,00 sati došao u prostorije advokatske kancelarije oštećenog, čiji je klijent, i zahtevao od njega da pođu u zgradu Višeg suda u Beogradu, što je oštećeni odbio. Nakon toga, osumnjičeni mu je zadao više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave i tela, a potom i nekoliko udaraca nogom i plastičnom štakom oštećenog.

- Kada je oštećena S.R., supruga oštećenog advokata, prišla kako bi sprečila dalji napad, osumnjiceni joj je zadao nekoliko udaraca zatvorenom šakom u predelu glave. U krivičnoj prijavi je navedeno da je kritičnom prilikom oštećeni J.R. zadobio lake, a oštecena S.R. teške telesne povrede - dodaje se u saopštenju tužilaštva.

I. M. sumnjiči se za krivično delo napad na advokata.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track