OVO JE MOGUĆI MOTIV SAMOUBISTVA VUKA?! Niko nije posumnjao da bi ZBOG TOGA DIGAO RUKU NA SEBE, imao je skoro savršen život
Foto: Kurir/Jovan Mladenović

tuga

OVO JE MOGUĆI MOTIV SAMOUBISTVA VUKA?! Niko nije posumnjao da bi ZBOG TOGA DIGAO RUKU NA SEBE, imao je skoro savršen život

Crna Hronika -

Telo Vuka Grbovića (34) nađeno je obešeno u Zvezdarskoj šumi kod Opservatorije. U šimi je pronađen i Vukov automobil, a lociran je i njegov mobilni telefon.

- Momak je imao savršen život. Imao je dvoje dece i ništa nije ukazivalo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi - ispričali su novinarima njegovi poznanici.

Prema nezvaničnim informacijama bliskim istrazi, Grbović se po svemu sudeći obesio zbog dugova. Kome je i zašto dugovao za sada može samo da se nagađa, piše Informer.

Grbović je da podsetimo, nestao prekjuče kad je krenuo na DIF da odbrani diplomski rad. Kolima je stao kod kafane u Zvezdarskoj šumi i potom mu se izgubio svaki trag. U potrazi za njim učestvovalo je više od 60 ljudi. Vuk Grbović je sin našeg proslavljenog kondicionog trenera i bivšeg profesora Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Miljana Grbovića.

Krenuo očevim stopama

Naime, profesor Miljan Grbović dobro je poznato ime u evropskom sportu. Imao je priliku da radi sa brojnim sportistima, između ostalih i sa našim najboljim vaterpolistima, odbojkašima i košarkašima. Bio je deo stručnog štaba košarkaške reprezentacije Slovenije na Evrobasketu 2017. godine kada su osvojili titulu evropskog šampiona.

Miljan Grbović je trenirao i naše dobro poznate individualne sportiste. Trenirao je Novaka Đokovića dok je bi dete. Bio je u stručnom štabu odbojkaške selekcije Srbije. Radio je sa Miletom Ilićem, Rašom Nesterovićem...

Kako se saznaje, i Miljanov sin Vuk je krenuo očevim stopama kao trener. Vukov brat Veljko rekao je da je mladić misteriozno nestao u Zvezdarskoj šumi kad je pošao da odbrani diplomski rad na DIF-u.

- Pošao je kolima i verovatno je svratio do Zvezdarske šume kako bi se opustio pred diplomski. Tamo se parkrirao ispred "Šumskog bara", a zatim nestao bez traga i glasa. Fakultet na koji se uputio pozvao je mog oca, koji je bivši profesor na istom, da ga pitaju gde je Vuk, zatim je otac zvao mog brata, ali on se od tada nije javljao - ispričao je posle Vukovog nestanka Veljko.

kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:11

Nađeno telo Vuka Grbovića u Zvezdarskoj šumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track