EVO ŠTA SU PRONAŠLI PORED TELA VUKA: Policija je zatekla ova TRI PREDMETA u Zvezdarskoj šumi!
Foto: Kurir/Jovan Mladenović

tuga

EVO ŠTA SU PRONAŠLI PORED TELA VUKA: Policija je zatekla ova TRI PREDMETA u Zvezdarskoj šumi!

Crna Hronika -

Telo Vuka Grbovića (34) nađeno je obešeno u Zvezdarskoj šumi kod Opservatorije. U šimi je pronađen i Vukov automobil, a lociran je i njegov mobilni telefon.

Kraj tela Vuka Grbovića koje je danas pronađeno obešeno u Zvezdarskoj šumi pronađeni su i telefon, novčanik i ključevi, piše Objektiv.

Zvezdarska šuma, Vuk Grbović
foto: Kurir/Jovan Mladenović

Na licu mesta su ekipe policije, forenzike, ali i članovi porodice i familije Vuka, među kojima su i njegov brat, kao i stric. Mesto gde je nešto pre podneva pronađeno telo ograđeno je policijskom trakom, a forenzika je izdvojila platneni kanap kojim se čovek obesio.

Prema nezvaničnim informacijama bliskim istrazi, Grbović se po svemu sudeći obesio zbog dugova. Kome je i zašto dugovao za sada može samo da se nagađa.

Grbović je da podsetimo, nestao prekjuče kad je krenuo na DIF da odbrani diplomski rad. Kolima je stao kod kafane u Zvezdarskoj šumi i potom mu se izgubio svaki trag. U potrazi za njim učestvovalo je više od 60 ljudi. Vuk Grbović je sin našeg proslavljenog kondicionog trenera i bivšeg profesora Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Miljana Grbovića.

Vuk Grbović, nestao
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Veljko Grbović, brat Vuka (32) za kojim se dva dana tragalo u Zvezdarskoj šumi, kratko je prokomentarisao saznanja.

– Saznali smo da je pronađeno njegovo telo… Molim vas za razumevanje – rekao je on.

Potreseni mladić bio je kod Zvezdarske šume u trenutku kada mu je javljeno da je tokom potrage za Vukom pronađeno obešeno telo mladića u šumi. Veljko je kratko potvrdio da je pronađeno Vukovo telo i da dalje ne može da priča.

Kurir.rs

bonus video:

03:51

HOROR U NOVOM PAZARU! SVEKAR UBIO SNAJU, PA PRESUDIO SEBI: Svi detalji svirepog zločina, evo kako je tragedija mogla da se SPREČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track