01:05

DRAMATIČNA AKCIJA POLICIJE! Pogledajte kako UKP hapsi osumnjičene nasred ulice RAZBIJAJU PROZORE NA KOLIMA PA IH IZVLAČE NAPOLJE

neverica

DRAMATIČNA AKCIJA POLICIJE! Pogledajte kako UKP hapsi osumnjičene nasred ulice RAZBIJAJU PROZORE NA MASERATIJU PA IH IZVLAČE

Crna Hronika -

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP nakon višemesečne saradnje sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su četvoricu članova kriminalne grupe osumnjičene za trgovinu narkoticima.

MUP je objavio dramatičan snimak hapšenja nasred puta. Dvojici osumnjičenih su najpre preprečili put, zatim su razbili staklo automobila, a onda su ga izvukli napolje.

- Policija! Ostavi auto! Ostavi auto! Stavi ruke na leđa bre - čuje se nasni mku.

U gepeku skupocenog "maseratija" pronađene su dve velike kese, a pretpostavlja se da se u njima nalazi droga.

Nastavak akcije je bio u stanu koji su koristili osumnjičeni.

1 / 4 Foto: MUP Srbije

Policija je najpre razvalila vrata, zatim su bacili šok bombu, nakon čega su utrčali i uhapsili još dvojicu osumnjičenih.

MUP je saopštio da se sumja da su osumnjičeni krivična dela vršili u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda, a policija je pretresom više stambenih jedinica i putničkih motornih vozila pronašla oko osam kilograma marihuane spakovane u 16 paketa, dva pištolja, oko 30.000 evra i vagicu za precizno merenje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track