DA NIJE ISTRČAO DRUG S PALICOM, UBIO BI GA: Potresna ispovest majke brutalno izbodenog Nišlije!
Foto: Kurir.rs/ M.S.

Nišliju pokušao da ubije N. N. bivši vanbračni suprug njegove bivše vanbračne žene

DA NIJE ISTRČAO DRUG S PALICOM, UBIO BI GA: Potresna ispovest majke brutalno izbodenog Nišlije!

Crna Hronika -

"Moj sin je pošao u predškolsko po dete, ali ga je N. N. sačekao ispred kapije i počeo da ubada nožem. Da nije istrčao njegov drug sa palicom, ovaj bi ga sigurno ubio. Užas, na ulici je bila ogromna lokva krvi".

Ovim rečima počinje ispovest Radmila R. čijeg je sina Ž. R. juče oko 15.30 časova pokušao da ubije N. N. bivši vanbračni suprug njegove bivše vanbračne žene M. M.

Ž. R. je zadobio tri uboda u glavu, vrat i rame i trenutno je svestan i stabilan, ali će morati na operaciju jer je deo noža ostao u lobanji.

- I ranije smo imali problema sa N. N. Ta žena koja je ranije bila sa mojim sinom, otišla je sa N. N. Međutim, on je maltretirao i nju i dete zbog čega je provela u sigurnoj kući tri godine. Posle toga je imala i dete sa njim. Da li je ljubomora ili šta god, ali imali smo velikih problema sa njim. Pretio je kad se napije, jedne večeri je došao na vrata naše kuće sa šipkom od vodovodne cevi da ubije mog sina. Ne znam zašto, verovatno iz ljubomore - priča Radmila R..

Ona kaže da je juče N. N. ponovo zvao njenog sina i pretio, slao mu poruke.

Niš, ubadanje, bivši muž, bivša žena
foto: Kurir.rs/ M.S.

- Moj sin mu je rekao da ima dokaz, pošto je snimao razgovor, i da će ga prijaviti policiji. Onda je izašao da dovede sina iz predškolskog. Međutim, N. N. ga je sačekao ispred kapije i izbo ga je nožem. Željko je pre toga pio kući kafu sa drugarom koji se ponudio da pođe sa njim.

Moj sin je odbio, rekao je rešiću ja, nije se nadao da će ovaj nož da potegne. Gledao je drug sa prozora i strčao je kada je video da ga ovaj bode, uzeo je palicu i N.N. je pobegao. Posle je došla policija, Hitna pomoć... Lokva krvi je bila ogromna. Da nije dotrčao njegov drug, ovaj bi ga sigurno ubio - veli Radmila.

Ona kaže da je njen sin sada u stabilnom stanju.

- Krvni sudovi na vratu su sanirani, imaće samo još jednu operaciju zbog zadobijene povrede - kaže ona.

N. N. je prvi pretio bivšoj vanbračnoj ženi M. M. da će je ubiti, nakon čega je pokušao da ubije njenih bivšeg vanbračnog supruga Ž. R.

- Nišlijka je prijavila policiji da joj je N. N. - sa kojim je nekada živela vanbračno i sa kojim ima dete, pretio da će ubiti i nju, i njenu porodicu, kao i Ž. R. koji je takođe bivši vanbračni muž. Nišlijka, inače, sa obojicom ima decu u vanbračnim zajednicama. Pola časa kasnije, oko 15.30 časova prijavljeno je da je Ž. R. uboden nožem - kaže naš izvor.

N. N. je identifikovan i uhapšen brzom i efikasnom akcijom kriminalističke policije. On se sumnjiči za pokušaj ubistva i određeno mu je zadržavanje nakon čega će biti priveden tužiocu.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track