00:11

Pogledajte trenutak stravične nesreće na Altini

detalji nesreće

MALOLETNIK (16) UDARIO HONDOM DEČAKA (12) NA ALTINI PA POBEGAO: Sat vremena kasnije nađen u kolima sa majkom

Crna Hronika -

Maloletnik Š. Đ. (16) koji je, kako se sumnja sinoć kolima "honda civic" udario dečaka (13) u beogradskom naselju Altina, navodno je nakon nesreće pobegao, a zatečen je nakon sat vremena u kolima sa majkom.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 20 sati na raskrsnici ulica Ugrinovački put - Male pruge u naselju Altina. Naime, tada je, kako saznajemo, policajac pokušao da zaustavi automobil koji nije imao prednju registarsku tablicu.

Ugrinovački Put, udaren maloletnik
foto: Kurir/J.M.

- Vozač se oglušio od naređenje policajca i nastavio da vozi ka Novom Novosadskom putu - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je na Ugrinovačkom putu "honda" prednjim delom udarila u bicikl koji je vozio Đ. M. (13).

1 / 5 Foto: Kurir/J.M.

- Prilikom udarca "honde" u bicikl spala je registracija na prednjem delu. A tom prilikom dete je povređeno kolima Hitne pomoći prevezeno u Institut za maku i dete - kaže izvor i dodaje:

- Nakon što je dete udareno, maloletnik je pobegao sa lica mesta i zaustavio se na Ugrinovačkom putu ispred jedne firme i utrčao u dvorište. Parking na kojem je vozilo zatečeno pokriveno je kamerama, ali je odgovorno lice navodno reklo da ne zna ko je upravljao "hondom" i da ne može odmah da vrati snimak na kameri.

Patrola saobraćajne policije oko 21.30 sati zaustavila je ispred te firme "audi A3" koji je vozila S. Đ. (49), dok je na mestu suvozača bio Š. Đ. (16), koji je prehodno udario dete i pobegao.

- Maloletnik je priznao da je vozio auto koji je prethodno učestvovao u saobraćajnoj nesreći - kaže sagovornik.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva, iz Odeljenja za maloletnike Š. Đ. je priveden u policijsku stanicu, gde će biti sačinjen zapisnik o saslušavanju maloletnog lica. Biće urađen i alkotest i droga test.

(Kurir.rs - J. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track