PORUČIVAO JOJ PESME NA PROSLAVI OSMOG MARTA, PA JOJ POLOMIO LOBANJU: Jezivi detalji nasilja koje je trpela ubijena Lidija
Foto: Facebook, Twitter

zločin u vićenci

PORUČIVAO JOJ PESME NA PROSLAVI OSMOG MARTA, PA JOJ POLOMIO LOBANJU: Jezivi detalji nasilja koje je trpela ubijena Lidija

Crna Hronika -

Prijateljica Lidije Miljković koju je juče kod Vićence u Italiji ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević, pa potom presudio sebi i svojoj devojci Gabrijeli, otkrila je za Kurir detalje pakla kroz koji je Miljkovićeva godinama prolazila.

Podsetimo, Vasiljević je bivšu ženu sačekao ispred njenog posla, ubio je u kolima, pa pobegao. Nešto kasnije pronađen je mrtav, a pored njega je bila i njegova nova devojka Gabrijela. Prijateljica kaže da su problemi ovog bivšeg bračnog para počeli još dok su bili u braku.

Zlatan Vasiljević, Lidija Miljković, Vićenca
foto: Youtube/Local Team, Facebook

- Družili smo se, sve je bilo normalno. Nikada nije pravio probleme drugima, bio je dobar čovek, ali znao je da popije i onda je umeo da postane totalno drugi čovek. Preobrati se, niko kao on! Za porodicu je bio najgori, a ponajviše za Lidiju. Nikad se nije žalila, ali videlo se nekad da nije sve u redu - kaže ona za Kurir i dodaje :

1 / 11 Foto: Facebook

- Za 8.mart 2019. išli smo na proslavu i sve je bilo kako treba. Delovali su kao divan zaljubljeni par, čak joj je Zlatan poručivao i pesme, a onda je samo dve nedelje kasnije mučki pretukao, tako da joj je slomio lobanju i svi mediji su pisali o tome. Jedva je preživela. Tad je bio pakao, ona u bolnici, on u zatvoru, a deca tužna i nesrećna.

Prijateljica kaže da je nakon toga Zlatan isterao Lidiju i decu iz zajedničkog stana.

- Isterao ih je i otišli su kod Lidijinih roditelja. Tada je dobio i zabranu prilaska, a deca nisu htela da čuju za njega, a kamoli da ga vide. Lidija je krenula dalje i opet je počela da se smeje. Uvek je bila vesela i nasmejana uprkos svemu - kaže ona.

Kurir.rs / B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track