LUTKO LEPA, NA MOJE "ZAŠTO LIDIJA", REKLA SI "DECA": Prijatelji se opraštaju od brutalno ubijene Srpkinje
Foto: Društvene Mreže

masakr u vićenci

LUTKO LEPA, NA MOJE "ZAŠTO LIDIJA", REKLA SI "DECA": Prijatelji se opraštaju od brutalno ubijene Srpkinje

Crna Hronika -

Prijatelji brutalno ubijene Lidije Miljković u Vićenci u Italiji i dalje su u šoku, a od nje se opraštaju putem društvenih mreža gde objavljuju njenu fotografiju uz potresne reči.

Podsetimo, Lidiju je sa nekoliko hitac prekjuče ujutru ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević kada je došla na posao, a nakon ubistva, nastavio je svoj krvavi pir i presudi svojoj sadašnjoj devojci Gabrijeli Serano, a zatim izvršio ubistvo. Kravavi zločin potresao je i šokirao sve.

Lidija Miljković
foto: Društvene Mreže

- Lutko lepa. Prekratko smo se znale, samo par puta smo se videle, ali to je bilo dovoljno da shvatim da si jedna jaka žena, vredna divljenja i poštovanja. Naših nekoliko razgovora u spavaćoj sobi i kupatilu... O Bože, kad se samo setim. Na moje "zašto bre Lidija", imala je taj osmeh i reč "deca" - stoji u opisu fotografije na kojoj su deca, njena prijateljica i nasmejana brutalno ubijena Lidija. Ispod ove fotografije drugi korisnici ove mreže ostavljali su komentare da im je žao i da ne mogu da veruju da više nije među živima.

Jedna od prijateljica ubijene Lidije kaže za Kurir da će se održati potresna šetnja u Vićenci povodom masakra koji je počinio Zlatan. On je u krvavom piru ubio dve žene, a grad želi da kaže "stop nasilju nad ženama" i zato danas organizuju mirnu šetnju ulicama Vićence.

- Sahrana će biti u Italiji, jer joj je cela porodica tamo. Takođe, Zlatanu je istekla zabrana prilaska, koju je imao - kaže ona.

protesti u vićenci
protesti u vićencifoto: Društvene mreže

Podsetimo, Lidijana prijateljica je u potresnoj ispovesti za Kurir opisala kako je došlo do zločina.

- Lidija je juče u osam sati ujutru odvela decu u školu, a zatim je otišla na posao. Ispred firme je stigla posle pola sata, parkirala se i izašla. Nije primetila da je Zlatan parkiran i da je čeka, ali kada ga je ugledala počela da je da beži. Znala je da neće na dobro, jer je imao zabranu prilaska. Trčala je jadna, ali je stigao i ispalio nekih 5 ili 6 hitaca u nju. Ubio je, a razišli su se pre tri godine. Šta je tačno tražio sad od nje, niko ne zna! Evidentno je da je bio ljubomoran na njen novi život i činjenicu da joj dobro ide posle njega - rekla je ona i dodala da je Zlatan bio ljubomoran na nju jer je krenula dalje nakon razvoda.

1 / 3 Foto: Društvene mreže

- Kap koja je prelila čašu sigurno je bila Lidijina kupovina stana sa novim partnerom i činjenica da deca ne žele da ga čuju vide.

mesto zločina
mesto zločinafoto: Printscreen/Twitter

(Kurir.rs - B .T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track