00:15

Autobus je sklonjen i saobraćaj je normalizovan

bilo je kao u horor filmu

KRVAVI LEŽALI NA SVE STRANE, JAUKALI I MOLILI ZA POMOĆ! Očevici stravične nesreće kod Šimanovaca otkrili nove detalje

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Šimanovaca, stradao je jedan muškarac, dok je osmoro hospitalizovano i teže povređeno.

Svedoci saobraćajne nesreće ispričali su za Kurir da je prizor bio jeziv.

- Scena je bila kao iz horor filma. Ležali su krvavi na sve strane, jaukali su i molili za pomoć. Oni koji nisu bili teže povređeni pomagali su svojim kolegama. Tu scenu neću nikad zaboraviti. Jedan je ležao mrtvar pored autobusa, drugi je imao polomljenu lobanju, zaista ne daj bože nikome - ispričao je svedok koji se zatekao na mestu nesreće.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREĐENIM RADNICIMA KOD ŠIMANOVACA: 7 ih je kod nas SVI SU ŽIVOTNO UGROŽENI

Direktor KBC Zemun prof. dr Dragoš Stojanović kaže za Kurir da je u tu bolnicu primljeno osam radnika povređenih u jutrošnjoj nesreći kod Šimanovaca i da su svi oni životno ugroženi.

- Pet pacijenata je u intenzivnoj nezi trenutno, kod jednog je neurohirurška operacija u toku zbog krvarenja. Od osam primljenih pacijenata posle nesreće, sedmorica su zadržana kod nas, a jedan je prebačen u Institu za ortopediju "Banjica" u njihov spinalni centar. Svi pacijenti su životno ugroženi - kaže za Kurir prof. Stojanović.

00:31

NESREĆA KOD ŠIMANOVACA: Prevrnuo se autobus sa radnicima

Autobus je izvučen i pretražuje se teren.

1 / 16 Foto: Kurir.rs/J.M.

Radnici su jedni drugima pomagali da izađu iz vozila i pruže prvu pomoć. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, mogući uzrok nesreće je tehnička nesipravnost vozila.

Prema poslednjim informacijama šlep-služba je odvezla autobus i saobraćaj je normalizovan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track