MIRJANA IZ ČISTA MIRA PREŠLA U DRUGU TRAKU I UDARILA U KAMION: Na mestu gde je poginuo radnik, pre 21 dana stradala misica
Foto: Kurir.rs/J.M., Instagram

CRNO MESTO

MIRJANA IZ ČISTA MIRA PREŠLA U DRUGU TRAKU I UDARILA U KAMION: Na mestu gde je poginuo radnik, pre 21 dana stradala misica

Crna Hronika -

U tragediji kod Šimanovac jutros je poginuo građevinski radnik Momčilo Knežević, dok je 18 povređeno, a nedaleko od mesta nesreće pre tačno tri nedelje život je izgubila i bivša misica Mirjana Stojanović.

Bivša mis fotogeničnosti i finalistkinja izbora za mis Srbije 2007. Mirjana Stojanović (34) poginula je 20. maja u saobraćajnoj nesreći na putu Šimanovci - Prhovo nedaleko od mesta gde se juče dogodila tragedija sa radnicima šabačke građevinske firme.

Mirjana Stojanović
foto: Društvena mreže

- Mirjana je, iz zasad nepoznatih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom i sudarila se sa teretnjakom. Od težine povreda koje je zadobila preminula je na licu mesta, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt nesrećne žene - objasnio je tada izvor Kurira.

Podsetimo, autobus sa radnicima šabačke građevinske firme krenuo je na gradilište u Beogradu kada je, iz za sada nepoznatih razloga, sleteo sa puta.

Saobraćajna Nesreća, udes, Šimanovci, Pećinci, Autobus
foto: Kurir.rs/J.M.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track