ZLA KOB GRANDOVIH ZVEZDA: Pevač izrešetan u MISTERIOZNOJ sačekuši u Holandiji, a pre njega i ONI doživeli tragičnu sudbinu
Foto: Printscreen/Youtube

ubijen Enver Kolašinac

ZLA KOB GRANDOVIH ZVEZDA: Pevač izrešetan u MISTERIOZNOJ sačekuši u Holandiji, a pre njega i ONI doživeli tragičnu sudbinu

Crna Hronika -

Pevač Enver Miki Kolašinac, nažalost, nije prvi pevač izdavačke kuće "Grand" čija se karijera završila pre vremena, i to na tragičan način.

Pre njega život je na sličan način izgubila njegova koleginica Jelena Marjanović (33), koja je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Jelena je snimila pesmu za "Grand" i gostovala je u emisijama ove kuće.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović foto: Printscreen

Takođe, ona je bila i na audiciji za takmičenje "Zvezde Granda" 2009. godine. Taman kad joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, mučki je ubijena udarcima tupim predmetima u glavu u kanalu punom vode, a za njenu smrt sudi se njenom mužu Zoranu.

Srpsku javnost je potom u aprilu prošle godine potresla vest da je samoubistvo izvršio Momir Lukovac (24), jedan od učesnika takmičenja "Zvezde Granda". Smrt je za dlaku izbegao još jedan učesnik popularnog muzičkog takmičenja,

Momir Lukavac
Momir Lukavac foto: Printscreen

Strahinja Mrđan (27), koji je u decembru 2021. godine u masovnoj tuči u Novom Sadu nožem uboden direktno u srce. Na sreću, posle dugotrajnog lečenja, mladi pevač uspeo je da se oporavi od teških povreda.

Podsetimo, Enver Kolašinac pronađen je mrtav pored garaže u stambenom naselju u Holnadiji. Kasnije je utvrđeno da je on upucan i da je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Strahinja Mrđan
Strahinja Mrđan foto: Instagram

Pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac (43), podsetimo, ubijen je u Holandiji u četvrtak, kad je na njega zasad nepoznata osoba ispalila hice iz vatrenog oružja, a potom pobegla.

Kako su preneli holandski mediji, Kolašinac, koji je bio pevač "Granda" i za ovu kuću 2019. izdao pesmu "Dugo, dugo smo se tražili", izrešetan je u sačekuši u mestu Buhten u holandskoj provinciji Limburg, a okolnosti pod kojima je ubijen još uvek su misterija.

Poznanici

Imao firmu, dugovao radnicima

Poznanici Envera Kolašinca kažu da je on svojevremeno imao firmu u Nemačkoj.

- Ta firma se bavila građevinom i kod njega je radilo puno njegovih sunarodnika. Sada neki tvrde da je mnogim radnicima ostao dužan - kaže jedan poznanik.

- U četvrtak, negde oko 16 časova, policiji je prijavljeno da je došlo do pucnjave u stambenoj četvrti. Po dolasku na mesto događaja policija je zatekla telo muškarca starog oko 40 godina pored garaže. Ubrzo potom je utvrđeno da je on ubijen iz vatrenog oružja - rekao je za holandske medije izvor iz policije i dodao:

- Po završetku uviđaja uzeti su snimci sa obližnjih nadzornih kamera. Pregledani su u policiji, a na njima je uočena jedna osoba koja bi mogla biti potencijalni izvršilac ili pak svedok ubistva. Istražitelji su odmah napravili foto-robot tog muškarca.

Uviđaj na mestu zločina:

1 / 4 Foto: Printscreen

Holandska policija izdala je saopštenje povodom zločina u kom je stradao državljanin Srbije i detaljno opisala muškarca za kojim se trenutno traga.

- Cilj je da se dobiju što precizniji podaci o poslednjim trenucima žrtve. Molimo sve sugrađane koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom zločinu da se što pre jave policiji - navodi se u policijskom saopštenju, u kom je naveden i opis čoveka za kojim tragaju:

- Reč je o robustnom čoveku visokom oko 180 centimetara, starosti između 50 i 60 godina, sa smeđim očima, istaknutim obrvama i crnom kosom. Na sebi je imao ravnu tamnu kapu i plave farmerke s prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je širok crni kaiš, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele.

Objavljen foto-robot
Objavljen foto-robotfoto: Buchten verdachte

Da je Kolašinac ubijen, potvrdili su i članovi njegove porodice. Za portal Boevennieuws.pro pevačevi brat i sestra rekli su da je Enver iza sebe ostavio petoro dece.

- S bivšom ženom ima četvoro dece, a sada je veren sa drugom ženom i ona je trudna. On je živeo u Buhtenu, na trećem spratu zgrade ispred koje je nađeno telo - rekao je brat pokojnog Novopazarca za ovaj medij, dok je sestra na društvenim mrežama napisala:

- Brate moj, primila sam vest da si nas prerano napustio, da su te ubili prokletnici. Duša mi je slomljena. Ostavio si me, ali ćeš zauvek biti u mom srcu. Sada si na onom svetu s našim ocem.

(Kurir.rs - Jovan Mladenović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track