DOŠAO JE DO VEĆIH PARA I KUPIO NOVI AUTO: Ubijeni pevač se u Holandiju preselio još 90-ih, nije bio problematičan
Foto: Printscreen/Youtube

voleo je da dođe u novi pazar

DOŠAO JE DO VEĆIH PARA I KUPIO NOVI AUTO: Ubijeni pevač se u Holandiju preselio još 90-ih, nije bio problematičan

Crna Hronika -

Folk pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u četvrtak u Holandiji, a tamošnja policija intenzivno traga za počiniocima i radi na rasvetljavanju zločina. Detalji jezive sačekuše nisu poznati, a iz porodice Kolašinac ističu da ubijeni pevač nije bio problematičan, te ništa ne ukazuje na motiv likvidacije. Kobnog jutra, napadač je pevača sačekao, a potom u njega ispalio smrtonosne hice.

Ljudi bliski porodici ubijenog pevača tvrde da Enver nije bio problematičan čovek, voleo je muziku i svoj rodni Novi Pazar u koji je dolazio tokom leta, kako bi se odmorio od rada u Holandiji.

Enver je sa 15 godina sa majkom otišao u Holandiju, još devedesetih, tamo nije imao nikoga, nikog ko bi ga primio i ko bi ga tamo ugostio ili pomogao. Ipak, kako kažu rođaci, poslednjih godina Enver se konačno snašao u Holandiji, uspeo je da kupi i novi automobil i dođe do nekih "većih" para.

Kolašinac se pre nekoliko godina razveo od svoje prve supruge, nakon čega se ubrzo venčao sa drugom, koja radi kao vaspitačica u jednom vrtiću u Novom Pazaru.

Jedan od komšija ubijenog pevača rekao je da Enver, prema njihovim informacijama, nikada nije bio neki problematičan čovek.

“Za nas komšije bio je dobar, kada bi došao u Pazar uvek se sa svima lepo slagao, ali odavno je van grada i zemlje, šta je tamo radio? Ne znam", kaže jedan od komšija Kolašinca.

On je rekao da je Enver za svoj užitak snimio pesmu koju ima, i da to pokazuje da je mnogo voleo muziku.

"On je za svoje pare, za svoj merak otišao u Grand i tamo snimio tu pesmu po kojoj je poznat, nije mu bio interes popularnost već čista ljubav prema muzici " kaže Elvedin, jedan od Enverovih komšija.

(Kurir.rs/Nova S)

Bonus video:

00:15

Aca Lukas na konferenciji za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track