ALEKSANDRA JE PRONAĐENA MRTVA U MOTELU U BIJELJINI: Evo šta kažu iz tužilaštva o smrti mlade Šapčanke! NAJNOVIJI DETALJI
Foto: printscreen facebook

misterija

ALEKSANDRA JE PRONAĐENA MRTVA U MOTELU U BIJELJINI: Evo šta kažu iz tužilaštva o smrti mlade Šapčanke! NAJNOVIJI DETALJI

Crna Hronika -

Okružno tužilaštvo u Bijeljini naložilo je obdukciju tela Aleksandre Petrović (23) iz okoline Šapca koja je pronađena mrtva u jednom motelu u Bijeljini.

Podsetimo, Petrovićeva je navodno izvršila samoubistvo vešanjem u kupatilu, a njen dečko koji ju je pronašao, izneo ju je ispred motela. Recepcionar je obavestio Hitnu pomoć, a lekari su samo konstatovali smrt i pozvali policiju.

Aleksandra Petrović, Šabac, samoubistvo
foto: printscreen facebook

Prijatelji i poznanici mlade Šapčanke izuzetno su se uznemirili nakon ove vesti, a njen otac Rajko Petrović istakao je za Kurir da mu nije jasno zašto se njegova ćerka ubila, te da ništa nije slutilo na ovakav epilog.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini rečeno nam je da se za sada ne vodi nikakav krivični postupak.

- Vezano za smrt Aleksandre Petrović postupajući tužilac je naredio obdukciju tela iste radi utvrđivanja uzroka smrti - rečeno nam je u tužilaštvu.

Kako smo ranije pisali, Petrovićeva je sa svojim dugogodišnjim momkom bila na putovanju u Bijeljini, kada ju je on, po sopstvenim rečima, usred noći zatekao obešenu u kupatilu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

17:50

SPREČIO SAM TELEFONSKIM RAZGOVOROM SAMOUBISTVO KOLEGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track