15:41

JEDNA STVAR UKAZUJE DA ZORAN MARJANOVIĆ NIJE UBIO JELENU Stručnjaci o ubistvu pevačice ŠTA GOD DA SUD ODLUČI ISTINU NEĆEMO SAZNATI

strašan zločin

STRUČNJAK TVRDI: OVA STVAR UKAZUJE NA TO DA ZORAN MARJANOVIĆ NIJE UBIO JELENU: Šta god da sud odluči, istinu nećemo saznati

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu za 8. jul je zakazana završnica suđenja Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. u Borči.

Kakav se epilog tog slučaja očekuje voditeljka jutarnjeg programa Kurir televizije Olja Lazarević razovarala je dr Radoslavom Radosavljevićem, patologom i Uglješom Grgurom, privatnim detektivom i diplomiranim pravnikom.

Jelena Marjanović, 6 godina od smrti
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

- To je slučaj koji je uzburkao javnost, a to brutalno ubistvo daje posledice po porodice. Jelenina Majka je preminula, Zoranovi otac i majka su preminuli. Fokus treba da bude na maloj Jani. Postupak je još uvek u toku. O nekim stvarima ne bi trebalo pričati, jer mogu da remete tok istrage - rekao je za televiziju Kurir dr Radoslav Radosavljević, patolog.

Uglješa Grgur
foto: Kurir televizija

Privartni detektiv Uglješa Grgur ukazao je na to da misli da svedočenje veštaka ukazuje da suprug Jelene Marjanović Zoran Marjanović nije kriv.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Niti je ovo savršen zločin, niti je savršena istraga. Dosta stvari nije utvrđeno valjano. Uzmimo samo pretres kuće Zorana Marjanovića koji je urađen 16 dana posle smrti Jelene Marjanović i mnogih drugih stvari. Ovde ništa nije jasno, ali sudski postupak je u toku. Mislim da će apelacioni sud da odluči. Mislim da svedočenje veštaka ukazuje na to da Marjanović, objektivno, nije kriv. Kakva god presuda bude doneta, a kada i bude pravosnažna jednoga dana mislim da u njoj neće biti istina o ubistvu Jelene Marjanović. Nisu mnogi dokazi urađeni i izvedeni. Nisu ni locirani svi telefoni sa tog područja, pa da se utvrdi identifikacija - rekao je Grgur.

Uglješa Grgur
foto: Kurir televizija

Podsetimo, veštak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović. Najavljene su završne reči pošto više nema dokaza. Trenutno se odlučuje kada će biti održane.

Zoran Marjanović
foto: Kurir

Na suđenju su prikazane i fotografije sa uviđaja i fotografije odeće Jelene i Zorana koja je veštačena. Sudija je odlučila da se ne prikažu slike tela na mestu zločina i sa obdukcije. Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo nesrećne žene otkriveno je dan kasnije u kanalu.

Ceo video možete pogledati ISPOD:

15:41

JEDNA STVAR UKAZUJE DA ZORAN MARJANOVIĆ NIJE UBIO JELENU Stručnjaci o ubistvu pevačice ŠTA GOD DA SUD ODLUČI ISTINU NEĆEMO SAZNATI

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:05

Zoran Marjanović stigao je u palatu pravde sa advokatima Stefanom Jokićem I Nikolom Dumnićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track