GORANOVA SVASTIKA PRALA DONJI VEŠ MILJKOVIĆU U CZ: Sestra žene prve žrtve u isto vreme boravila u pritvoru kada i Marko i Belivuk
Foto: Dado Đilas, Ana Paunković, Stefan Jokić, Zorana Jevtić

bizarno

GORANOVA SVASTIKA PRALA DONJI VEŠ MILJKOVIĆU U CZ: Sestra žene prve žrtve u isto vreme boravila u pritvoru kada i Marko i Belivuk

Crna Hronika -

T. S, svastika Gorana Mihajlovića (21) prve žrtve klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kada je 2017. zajedno sa ocem uhapšena zbog droge, završila je u Centralnom zatvoru, gde je prala veš Marku Miljkoviću, saznaje Kurir!

Da podsetimo, Goran Mihajlović je prva žrtva klana Veljka Belivuka, a nedavno je za njegovo brutalno ubistvo podignuta druga optužnica protiv Belivuka i ekipe. Katarina S, Goranova nevenčana supruga nedavno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal objasnila sve detalje nestanka Gorana, ali se dotakla i ovog bizarnog detalja.

- Katarinina sestra je uhapšena sa ocem Nenadom 2017. zbog droge i oni su tada boravili u Centralnom zatvoru, gde je bio i Marko Miljković, koji je tada bio osumnjičen da je zajedno sa Belivukom ubio karatistu Vlastimira Miloševića, inače njegovog kuma - kaže sagovornik:

- T.S. bila je zaposlena na pranju veša, pa se sasvim slučajno zadesilo da su njoj donošene na pranje i stvari Marka Miljkovića, koji je dve godine kasnije ubio njenog zeta Gorana.Ovu informaciju potvrdila je i Katarina S. njena sestra dok je pričala u tužilaštvu, gde je navela da je za Miljkovića upravo tako čula, kao za momka koji je boravio u pritvoru sa njenim najbližima.

Podsetimo, Mihajlović je nestao 1. aprila 2019., a ispostavilo se da su ga namamili i ubili pripadnici klana Belivuk- Miljković, koji su od njega uzeli mašinu za tabletiranje ekstazija. On je posle smrti prebačen u Surduk, gde je spaljen, pa su ostaci tela usitnjeni i bačeni u Dunav. Posle svedočenja Nikole Spasojevića, kuma Marka Miljkovića, klan je optužen i za ubistvo Mihajlovića, ali i Nikole Mitića u avgustu 2020. godine.

Svedok saradnik

Belivuk mi je rekao: Mihajlović je "mali ubica"

Svedok saradnik Nikola Spasojević govoreći pred tužilaštvom opisao je da je on čuvao Mihajlovića, te su mu Belivuk i Miljković rekli da je "mali ubica" i da puca ako nešto pokuša. Spasojević je objasnio da je probao da uđe u razgovor sa Mihajlovićem, koji mu je rekao da prodaje drogu, da ima suprugu i ćerku, kao i da su ga drugovi namestili.

GLUPAČO, KO MENE MOŽE DA OTME

Belivukov klan preko Skaja poslao poruku Mihajlovićevoj ženi

Katarina S, nevenčana supruga Gorana Mihajlovića podsetimo, ispričala je u Tužilaštvu za organizovani kriminal da je on nedelju dana pre nestanka insistirao da se sa Banjice, gde su živeli, presele kod njegovih roditelja.

- Tih dana je bio jako čudan - navodno je ispričala i dodala da su ona i Mihajlovićev drug A. N. posumnjali da je on otet, kada je A. N. na Skaju stigla poruka navodno od Gorana, upućena njegovoj supruzi: "Glupačo, ko mene može da otme, dobro sam, sve je u redu".

- Goran je na Skaju koristio nadimak "No nejm" i poslao je poruku A. N. da 7. aprila dovede Katarinu i njihovo dete da ih vidi. Kada je došao taj dan, Goran se nije javljao, pa je Katarina otišla u policiju i prijavila nestanak - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Takođe, Katarina S. ispričala je da je navodno na televiziji, na snimicima iz kuće strave u Ritopeku, videla mašinu za pravljenje ekstazija svog muža, i tako naslutila da je i on žrtva surove kriminalne grupe.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track