OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZAZVAO NESREĆU U KOJOJ JE STRADALA RUSKINJA: Melenčanin se tuđim autom zakucao u auto na semaforu
Foto: Kurir, Društvene mreže

nesreća

OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZAZVAO NESREĆU U KOJOJ JE STRADALA RUSKINJA: Melenčanin se tuđim autom zakucao u auto na semaforu

Crna Hronika -

M. S. (20) iz Melenaca kod Zrenjanina koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula ruska državljanka A.K.S. (34) kada je navodno, prema rečima meštana, pijan, drogiran, bez vozačke dozvole i tuđim kolima zakucao u automobil u kom je bila sa mužem.

Nesreća se, podsetimo, dogodila u Ulici srpskih vladara u centru Melenaca kada je vozač M. S. (20) direktno udario u automobil "škodu" u kojoj je Ruskinja bila na suvozačevom mestu, dok je njen muž bio za volanom.

Melenci, mesto nesreće
foto: Društvene mreže

- M. S. je sa prijateljem bio u kafiću, pili su i zabavljali su se, a u jednom trenutku njih dvojica su izašli i jurcali su po Melencima. Kada su došli do centra gde je i polciijska stanica, verovatno zbog prevelike brzine nisu videli da je na semaforu crveno pa su udarili u "škodu" u kojoj je bila Ruskinja i njen muž, koji je tom prilikom zadobio teške povrede - kažu žitelji i dodaju:

- Udarac je bio silovit i oni su odgurali "škodu" 30 metara. Ona je na mestu preminula, a suprug joj je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu. Mladići koji su bili u kolima prošli su sa lakšim povredama, skoro su nepovređeni.

mesto gde se dogodila nesreća
mesto gde se dogodila nesrećafoto: Kurir

Žitelji ističu da je uhapšeni mladić na lošem glasu u selu.

- M. S. je poznat po bahatom ponašanju i često pravi probleme. Kažu da je i sinoć bio više pod dejstvom narkotika, nego što je bio pijan. Takođe, on nema položen vozački ispit i nema kola, već je sinoć uzeo od prijatelja auto da se provoza po selu - kažu meštani i dodaju da je mladić prilikom izlaska iz kola bio vidno dezorjentisan.

tragovi gde je auto završio nakon nesreće
tragovi gde je auto završio nakon nesrećefoto: Kurir

Uhapšenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

00:13

Mesto nesreće u Melencima

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track