STANI ILI ĆU DA PUCAM! Policajac u civilu jurio ubicu Šakovića po Budvi, životi građana bili ugroženi! Evo gde sahranjuju žrtvu
Foto: Printscreen/Vijesti, Printscreen Pink Tv

ubijen "škaljarac"

STANI ILI ĆU DA PUCAM! Policajac u civilu jurio ubicu Šakovića po Budvi, životi građana bili ugroženi! Evo gde sahranjuju žrtvu

Crna Hronika -

Ubica u belom, nakon što je ispalio osam metaka u Milića Minju Šakovića u Budvi, uspeo je da pobegne policajcu u civilu koji se slučajno zatekao u obližnjem kafiću sa prijateljima.

Kako prenose crnogorske Vijesti nakon što je Šaković upucan nastala je opšta panika, što je ubici pomoglo da pobegne, a da je u poteru za njim krenuo policajac koji je bio van dužnosti u tom momentu.

- Kroz gužvu, za njim je potrčao policajac u civilu, koji je bio sa društvom u drugom lokalu. Izdao je naredbu ubici da stane ili će pucati, ali nije mogao da upotrebi oružje jer bi ugrozio živote grđana koji su panično bežali - rekli su sagovornici Vijesti.

Na crnogorskom sajtu umrli.me porodica se umrlicom oprostila od likvidiranog Šakovića i najavila njegovu sahranu u Podgorici.

Milić Minja Šaković
foto: Umrli.me

Na saslušanju u policiji prijatelji sa kojima je Podgoričanin sedeo u restoranu rekli su da su primetili sumnjivog muškarca koji je prvi put prošao pored njih i da su upozorili Šakovića na njega, ali je on nastavio mirno da jede.

Nakon toga ubica se ponovo pojavio i krenuo ka njihovom stolu, na šta su ovi prijatelji ubijenog rekli: "Ovaj je sumnjiv, pogledaj ga!". Nakon što je prišao stolu, sasuo mu je tri metka u glavu, kada je ovaj pao na pločnik ispalio je još pet metaka u njega.

Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da se egzekutor spotakao nedaleko od ulaza u hotel "Mogren", i da su inspektori na tom mestu pronašli otiske. Nešto dalje pronašli su i košulju i kačket koje je nosio.

- Šaković je više puta pozivan u Centar bezbednosti Budva, gde mu je sugerisano da je ugrožen. Imamo informacije i da su mu prijatelji savetovali da se čuva, ali je on ušao u dnevnu rutinu. Postavio je malo bolji video nadzor na lokalu koji je preuzeo u Budvi, ali je to bilo nedovoljno. Pretpostavka je da je ubica znao njegovo svakodnevno kretanje - prenele su Vijesti.

Kako navode izvori crnogorskih medija, sumnja se da je Šaković još jedna žrtva u ratu zavađenih kotorskih klanova, škaljarskog i kavačkog.

(Kurir.rs/Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track