U BEOGRADU UHAPŠEN MUŠKARAC (72) OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE: Prijavila ga žena (88) s kojim ima ugovor o doživotnom izdržavanju
Foto: Nemanja Nikolić, Ilustracija

negirao delo

U BEOGRADU UHAPŠEN MUŠKARAC (72) OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE: Prijavila ga žena (88) s kojim ima ugovor o doživotnom izdržavanju

Crna Hronika -

Muškarac M.I. (72) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je silovao ženu (88) on je saslušan u tužilaštvu ali je negirao delo.

Naime, kako nezvanično saznajemo muškarac je uhapšen juče nakon prijave žene zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u produženom trajanju.

- Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu negirao je krivično delo. On je tvrdio da je oštećena nasrtala na njega, ali da pravog seksa nije bilo. Njih dvoje, navodno imaju ugovor o doživotnom izdržavanju. On je navodno nju izdržavao - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo pritvor osumnjičenom.

Pritvor je predložen kako osumnjičeni ne bi mogao da utiče na svedoke i da ne ponovi delo.

- Čeka se odluka sudije o određivanju pritvora. Policija i tužilaštvo nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti slučaja - naglasio je sagovornik Informera.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track