ONA JE NASRTALA NA MENE, SE*SA NIJE BILO: Baba prijavila dedu za silovanje, posle saslušanja mu određen pritvor zbog ova 2 razloga
Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u beogradu

ONA JE NASRTALA NA MENE, SE*SA NIJE BILO: Baba prijavila dedu za silovanje, posle saslušanja mu određen pritvor zbog ova 2 razloga

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je M.I. (72) zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u produženom trajanju.

On je, kako je saopšteno, na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela.

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je predlog usvojio i odredio mu pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu - navode iz Višeg javnog tužilaštva.

M.I. se na teret stavlja da je u dužem vremenskom periodu silovao ženu od 88 godina, sa kojom ima zaključen ugovor o doživotnom izdržavanju, prema kojem je on davalac izdržavanja, a ona primalac.

Policija i tužilaštvo nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja, a kako Kurir nezvanično saznaje, M.I. je u odbrani tvrdio da je oštećena nasrtala na njega, ali da seksualni odnos nisu imali.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track