MLADIĆ IZ SRBIJE KAŽNJEN SA 350 EVRA U BUDVI: Policija ga zaustavila i pronašla mu drogu, ekspresno osuđen!
Foto: Shuterstock

novčana kazna

MLADIĆ IZ SRBIJE KAŽNJEN SA 350 EVRA U BUDVI: Policija ga zaustavila i pronašla mu drogu, ekspresno osuđen!

Crna Hronika -

Državljanin Srbije D. I. (20) i državljanka Turske Y. E. D. (21), kao i još dva njena sunarodnika, kažnjeni su novčanom kaznom u iznosu od po 350 evra jer je kod njih nađena manja količina narkotika, prenosi Dan.

- Dana 23. 06. 2022. godine D. I. (2002) državljanin republike Srbije I Y. E.D. (2001) državljanka repubike Turske su u dva odvojena predmeta, u hitnim postupcima kažnjeni novčanim kaznama u iznosima od po 350 evra. Oni su prethodne večeri u Budvi zatečeni sa manjom količinom opojne droge marihuana koja je bila namenjena ličnoj upotrebi - saopštio je predsednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović, a prenosi Dan.

- Istog dana u hitnom postupku, sud je izrekao novčane kazne u iznosima od po 350 evra državljanima republike Turske. G. T. (1975) i G. S. (2001) jer su dana 20. 06. 2022. godine u ranim jutarnjim časovima u Budvi razmenjivali udarce i međusobno se vređali - naveo je Đukanović.

Svim okrivljenima su kazne naplaćene pre pravosnažnosti rešenja, zaključeno je u saopštenju, koje je preneo ovaj crnogorski list.

(Kurir.rs - DAN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track