UHAPŠENI NASILNICI! PRETUKLI POLICAJCA: Službenik MUP i njegov brat napadnuti zbog Zvezdinog dresa
Foto: MUP Srbije

prvo osnovno javno tužilaštvo

UHAPŠENI NASILNICI! PRETUKLI POLICAJCA: Službenik MUP i njegov brat napadnuti zbog Zvezdinog dresa

Crna Hronika -

N. S. i S. M. uhapšeni su i određeno im je zadržavanje po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede. Oni su danas saslušani u tužilaštvu i negirali su izvršenje krivičnih dela.

- Krivičnom prijavom osumnjičenima je stavljeno na teret da su 22. juna oko 16 sati u Borči, na autobuskom stajalistu najpre tražili od oštećenog da skine Zvezdin dres, pa kada se oštećeni usprotivio, jedan mu je zadao udarce nožem u predelu podlaktice i naneo mu tešku telesnu povredu, dok mu je ovaj drugi zadavao udarce rukama. Treći N. N. izvršilac čiji se identitet jos utvrdjuje, je tukao istovremeno brata oštećenog - saopšteno je iz Prvog osnovnog tužilaštva.

Sud, Katanićeva
foto: Dado Đilas

Ošteceni su dvojicu zadržanih juče prepoznali sa sigurnošću od 90- 100 %. Inače, jedan od oštećenih je policajac, koji je u trenutku napada bio van dužnosti.

- Tužilaštvo je posle saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor kako ne bi uticali na oštećene i svedoke, kao i na saizvršioca čiji identitet policija utvrđuje - potvrđeno je iz tužilaštva.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track