MEŠTANIN OTKRIO JEZIVU SCENU: Smrskano vozilo sa telima nastradalih mladića iz Čačka jedva bilo primetno zbog rastinja i korova
Foto: Rina.rs, Printskrin/Instagram/192.rs

novi detalji

MEŠTANIN OTKRIO JEZIVU SCENU: Smrskano vozilo sa telima nastradalih mladića iz Čačka jedva bilo primetno zbog rastinja i korova

Crna Hronika -

Četvorica mladića iz Čačka nastradala su noćas oko 2.30 sati iza ponoći kad je njihov "suzuki grand vitara" sleteo sa oštećenog mosta na potoku Jovac kod sela Jančići.

Mladići su sinoć bili na žurki u Košutnjaku, a potom su se uputili u Jančiće na žurku koju je policija prekinula oko 2 sata iza ponoći. Automobil im je sleteo sa puta u Jančićima sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv zbog rastinja i korova.

Slupani automobil prema navodima Ozon pressa tek je jutros primetio jedan od meštana kad je krenuo do prodavnice. Za to vreme roditelji i porodice tragali su za mladićima, a preko društvenih mreža tražili su bilo kakvu informaciju.

1 / 5 Foto: Rina.rs

Mediji prenose nezvanične informacije da je automobilom upravljao Ognjen Vasiljević (19), na mestu suvozača je bio Ivan Stančić (19), a na zadnjem sedištu su sedeli Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović.

Za sada se pretpostavlja da je automobil usled neprilagođene brzine udario u drvo nakon čega se prevrnuo na bok i tako sleteo u potok Jovac.

- Mladići su se u subotu na nedelju, nešto oko 1 sat iza ponoći, pridružili žurki koju je pravila njihova poznanica povodom 18. rođendana u vikendici u selu Jančići. Sat kasnije, policija je "rasturila" to druženje, jer je na toj lokaciji prijavljena tuča. Mladići, koji su na žurki bili nešto više od pola sata, prilikom povratka za Čačak sleteli su sa mosta kod uliva reke Jovac u Kamenicu. Sleteli su u ambis dubine nekoliko metara. U trenutku kad su ih spasioci našli, njihova tela su bila suva, nisu se udavili. Sva četvorica su povredama podlegli na mestu nesreće - kaže izvor Kurira iz istrage.

Četvorica mladića su inače iz Čačka i stanuju u centru grada u naselju Vinar nedaleko od velikog gradskog parka.

(Kurir.rs/Ozon press)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja