ŠOK ODBRANA MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA NAPASTVOVANJE DEVOJČICE (14): Pipkao sam je ali sam prestao, setio sam se da imam devojku?!
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Nemanja Pančić

zaprepastio i tužilaštvo i lazarevčane

ŠOK ODBRANA MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA NAPASTVOVANJE DEVOJČICE (14): Pipkao sam je ali sam prestao, setio sam se da imam devojku?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Mladić I. J. (20) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je u petak uveče odbljubio devojčicu (14) iz okoline Lazarevca i zaprepastio nadležne svojom odbranom.

Tužilac je tražio da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Kako piše Telegraf, on je rekao da "devojčicu zna od ranije jer živi u selu do njegovog".

- Tačno je da smo se ljubili i da sam je malo pipkao. To nije dugo trajalo jer sam se setio da imam devojku. Nisam je povredio i nisam imao odnos sa njom - ovo je deo odbrane koju je izneo I. J.

Međutim, devojčica je u teškom alkoholisanom stanju primljena u bolnicu, a kasnije je utvrđeno da ima povrede po genitalijama. Ona je nađena na njivi bez svesti.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo koje je naredilo da policija dostavi sve dokaze, a tražila od suda pritvor do mesec dana zbog krivičnog dela oblje nad nemoćnim licem. Policija je u subotu uhapsila I.J. iz okoline Lazarevca.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track