Najnovije vesti

OVO SU BILJANINE POSLEDNJE REČI DECI PRE NEGO ŠTO JE NAĐENA MRTVA! Čakali su roditelje da dođu po njih, a onda je usledio HOROR!
Foto: Printscreen/Facebook, Tamara Trajković

zločin kod Leskovca koji je šokirao srbiju

OVO SU BILJANINE POSLEDNJE REČI DECI PRE NEGO ŠTO JE NAĐENA MRTVA! Čakali su roditelje da dođu po njih, a onda je usledio HOROR!

Crna Hronika
17:55h

Biljana S. je, pre nego što se ubila, rekla deci da im je otac Ivan, za čije je ubistvo osumnjičena, došao iz Rusije i da sa njim ide u manastir.

Kako tvrdi prva komšinica porodice Jasmina Jovanović, Biljana je svima pričala da joj je suprug u Rusiji, čak i deci, kojoj je dan pre nestanka rekla da on dolazi u Srbiju!

- Deci je, navodno, rekla da ide u Tumane sa njihovim ocem. 'Tata je došao, ja ću da idem sa njim u Tumane, pa kad se vratimo doći ćemo po vas i idemo za Beograd. Tata je kupio stan i kola', tako je rekla deci, ona tako kažu - priča Jasmina i objašnjava da je rekla starijoj kćerki da će ona da legne da spava, a da je devojčica probudi u pola jedan, jer tata dolazi:

Leskovac, Ivan Stojanović, Ivan S., I. S.
foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

"Prvo je trebalo, navodno, i decu da vode, to mi je rekla njena maćeha, a onda promena plana, jer je rekao Ivan da neće da ulazi da budi decu noću, nego će da dođe do mosta, da ona izađe i odatle da krenu u Tumane, a posle da se vrate po decu da idu za Beograd."

Ćerka je učinila kako joj je majka rekla, navodi komšinica, i mislila je da je Biljana otišla u manastir.

- Ujutru je nije bilo, nije se javljala. Oni su sve to krili, ali onda smo videli da ne nešto dešava... - priča žena.

Biljana Stojanović, B. S., Leskovac
foto: Printscreen/Facebook

Kada je pronađeno Biljanino telo svi su se šokirali, a onda je usledio još jedan šok kada je u pomoćnom objektu policija pronašla Ivanovo telo zabetonirano u podrumu.

- I sad ne mogu da dođem sebi, dva leka za smirenje sam popila noćas. Pronašli su je rođaci koji žive tu sa njima, to je jedna kuća - kaže i nastavlja da niko ne zna šta se dogodilo, jer supružnici nisu imali probleme:

"Nikakvih problema nisu imali, troje dece su izrodili. Uzeli su se mladi i lepo im je bilo. On je radio u Leskovcu u nekim firmama i ne znam kako je posle otišao za Rusiju, valjda preko nekog prijatelja. Otišao je na dve godine, pa se vratio i opet otišao - priča ona i dodaje:

Leskovac, kuća, zabetoniran leš
foto: Kurir

"Bilo je neobično što nema Ivana, ali smo joj verovali, a ona je nalazila izgovore, ne može zbog korone, zbog toga su zarobljeni, pa ne puštaju ih dok se ne vakcinišu, pa neki požari su bili, eto tako je pričala. I deca su govorila da je tata super i da će da dođe tad i tad, uvek su govorila datum."

O porodici ne može, navodi Jasmina, da kaže ništa loše. Kaže bili su uvek spremni da pomognu i kada je dobro i kada je loše. Istraga ovog zločina još je u toku i sve okolnosti se još utvrđuju.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

OVO JE UZROK BRUTALNOG MASAKRA MOTORNOM TESTEROM U ZRENJANINU: Psiholog otkrio zašto je zločin počinjen pred maloletnim detetom
03:40

OVO JE UZROK BRUTALNOG MASAKRA MOTORNOM TESTEROM U ZRENJANINU: Psiholog otkrio zašto je zločin počinjen pred maloletnim detetom

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja