DEDA SKOČIO PRED TRAKTOR I SPASAO UNUKU ŽIVOT: Za dlaku izbegnuta tragedija u Rušnju
Foto: Kurir/T.I.

strašno

DEDA SKOČIO PRED TRAKTOR I SPASAO UNUKU ŽIVOT: Za dlaku izbegnuta tragedija u Rušnju

Crna Hronika -

Muškarac D. N. (60) lakše je povređen kada je u sredu uveče skočio ispred traktora koji je sam krenuo kako bi spasao svog unuka, koji se našao ispred mašine u beogradskom naselju Rušanj.

Kako saznajemo, deka je ostavio upaljen traktor dok se njegov unuk nalazio ispred vozila.

- Čovek je bio na traktoru i spremao se da krene. Upalio je mašinu i pokušao da izađe iz njega kada je vozilo krenulo jer je ostalo u brzini. Video je svog unuka kako se igra ispred vozila, pa je skočio, odgurnuo ga sa strane i tako sprečio tragediju - objašnjava izvor Kurira i dodaje:

- Pretpostavlja se da je muškarac pokušao da izađe iz traktora na ulazna vrata s leve strane i nije mogao da dohvati kočnice, koje se nalaze na drugoj strani, pa je shvatio da će pre doći do deteta ako iskoči i odgurne ga na bezbedno.

Izvor je objasnio da je čovek s povredama prevezen na VMA i da su mu tamo konstatovane lakše povrede.

- Traktor je D. N. prešao preko ruke i ramena jer je on pao pod vozilo.

Komšije su ispričale za Kurir da je u pitanju jedna divna porodica i da su se svi potresli kad su čuli šta se dogodilo, ali su srećni što je tragedija izbegnuta.

- Sva sreća pa je čovek uspeo da spase svoje unuče. To je njegov traktor, spremao se da ide da radi, bacio se pod svoje vozilo i rizikovao život. Nakon svega, on je ipak uspeo i da zaustavi vozilo - objasnili su meštani Rušnja.

Kurir.rs/J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track