OVAKO SU POKUŠALI DA UBIJU VOĐU NAVIJAČA PARTIZANA U ZEMUNU: Policija identifikovala napadače koji su pucali iz automobila (VIDEO)
Foto: Printscreen/twitter

hapšenje pitanje trenutka

OVAKO SU POKUŠALI DA UBIJU VOĐU NAVIJAČA PARTIZANA U ZEMUNU: Policija identifikovala napadače koji su pucali iz automobila (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i raspisali potragu za trojicom muškaraca koji su 23. juna u Prvomajskoj ulici u Zemunu iz automobila marke "ford fijesta" iz vatrenog oružja ispalili više hitaca u pravcu automobila "golf 6" u kojem su se nalazila dvojica muškaraca.

Na meti napadača prema nezvaničnim informacijama medija bio je vođa navijačke grupe "Vandal bojsa" Aleksandar Vuković.

Na video snimku se vidi kako vozač crne "fijeste" sa zatamnjenim staklima nekoliko trenutaka pre prolaska "golfa" u kome se nalazio vođa navijačke grupe "Vandal bojsa" polukružno okreće automobil, ali udara u jedno vozilo.

U trenutku kad vozač oštećenog vozila pokušava da prepreči put "fijesti" napadači vitlaju pištoljima te on daje gas i beži.

Napadači su zatim zapucali na Vukovićev "golf" koji je došao iz suprotnog smera. Vođa navijača i njegov prijatelj su odmah iskočili iz automobila preko suvozačevih vrata i pobegli, a napadači su pobegli.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track