Najnovije vesti

NISU SE OPORAVILI OD PRETHODNE TRAGEDIJE, A SADA SE DESILO OVO: Iza Nikole je ostalo petoro dece, žena i majka su mu neme od bola
Foto: profimedia-0163385239

SRBIN POGINUO U HRVATSKOJ

NISU SE OPORAVILI OD PRETHODNE TRAGEDIJE, A SADA SE DESILO OVO: Iza Nikole je ostalo petoro dece, žena i majka su mu neme od bola

Crna Hronika

Motociklista Nikola Pejin (48) iz Sivca nastradao je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj, kada je pao sa motora i udario u betonsku bankinu pored puta, a njegove komšije ne kriju tugu zbog tragične smrti motocikliste.

Pejin je navodno stradao kada je ispravio krivinu, sleteo sa puta i udario u betonski zid. Kako tvrde komšije, po Sivcu se prepričavaju različite verzije nesreće.

- Ono što se priča po našem mestu je da je ispred njega izleteo vozač i da je on pokušao da ga izbegne. Nakon toga pao je sa motora, bio živ jedno izvesno vreme, ali je nažalost preminuo u bolnici - pričaju komšije i dodaju:

- Bio je fin čovek. Znam ga od kada je dete bio, gajio se ovde. Imaju i firmu, preko 30 radnika, nikada se niko nije požalio na njega niti je imao jednu ružnu reč, a snađe ga ovakva nesreća.

Stanovnici Sivca kažu da je porodica Pejin nedavno preživela tragediju.

- On ima ženu i petoro dece, jadni oni. U kući mu je majka, koja se nije još oporavila od smrti svog suprugu, Nikolinog oca, od pre godinu i po dana, a sada je došla nova i još veća nesreća. Njegova supruga je nema od bola, ostala je sama. U kući mu je i sestra, ona je radila kod njega u firmi, krenuli su od jedne mašine i napravili velike pogone - pričaju oni.

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track