ČULA SE GALAMA, PA ONDA ZAPOMAGANJE: Komšije opisale sav užas zločina koji se desio u Novom Sadu OD STRAHA SAM ZAKLJUČALA VRATA
Foto: Kurir/S.S.

izbo komšiju nožem

ČULA SE GALAMA, PA ONDA ZAPOMAGANJE: Komšije opisale sav užas zločina koji se desio u Novom Sadu OD STRAHA SAM ZAKLJUČALA VRATA

Crna Hronika -

Jovo S. (75) preminuo je sinoć u Novom Sadu nakon što ga je njegov komšija Mirko M. (66) nekoliko puta ubo nožem, a komšije dvojice muškaraca otkrile su za Kurir da su problemi među njima trajali izuzetno dugo.

Stanari zgrade u Ljermontovoj u Novom Sadu pored koje se dogodilo ubadanje kažu za Kurir su čuli vrisku i jauke, a potom i sirene.

Novi Sad, ubadanje
foto: S.S.

- Devojka i ja nismo bili tu kad se dogodio napad. Kad smo izlazili iz zgrade čuli smo svađu i prepucavanje. Kad smo se vratili policija je bila tu i čuli smo da je jedan izbo drugog. Ali je bilo pitanje dana kada će se nešto desiti između njih dvojice - ispričao je stanar za Kurir.

Novi Sad, ubistvo, Jovan S., Mriko M., komšija, terasa, Jovan Stanišić, Ljermontova Ulica
foto: Kurir/S.S.

Stanarka iz susedne zgrade rekla je za Kurir da se jako plaši nakon što se napad dogodio.

- Bilo je neke galame, ali to je uobičajeno za njih. Potom sam čula zapomaganje i dozivanje u pomoć. Zaključala sam vrata i nisam smela da se mrdam. Čula sam Hitnu i policiju, mnogo je bilo strašno, a kasnije sam kroz prozor videla kad su ga iznosili iz zgrade, bio je sav krvav - rekla je ona za Kurir.

Novi Sad, ubadanje
foto: S.S.

Kurir.rs/J. M.

Bonus video:

00:09

Krvavi obračun u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track