ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD: Optužen da je ubio suprugu Jelenu! Danas iznošenje završnih reči (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić

zločin na nasipu u borči

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD: Optužen da je ubio suprugu Jelenu! Danas iznošenje završnih reči (VIDEO)

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Zoranu Marjanović, optuženom da je u aprilu 2016. brutalno ubio svoju suprugu, inače, pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči, na kome je zakazano iznošenje završnih reči, jer je suđenje ušlo u samu završnicu.

00:33

Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde

Zoran je u pratnji advokata stigao u Palatu pravde.

Na prethodnom ročištu veštak Dušan Keckarević govorio je o krvi koja nije pronađena na odeći optuženog, ali i o tragu krvi koji je pronađen u "mercedesu" porodice Marjanović.

Zoran Marijanović, suđenje, Palata Pravde
foto: Nenad Kostić

Posle izlaganja Keckarevića, advokati odbrane odustali su od rekonstrukcije zločina, te je sudija Jelena Škulić obavestila prisutne da je dokazni postupak završen i za danas zakazala završne reči pred presudu. Na suđenju su takođe, prikazivane i slike sa uviđaja, kao i pojedini tragovi, ali i odeća koju su na sebi imali Jelena i Zoran kobnog dana.

1 / 18 Foto: Nenad Kostić

Zoran Marjanović je na monitoru pomno gledao fotografije i videlo se da mu je teško samo kada je sudija rekla da ipak neće prikazati slike tela njegove ubijene supruge i tada je progutao nekoliko knedli.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja