OVO JE HOROR ZGRADA NA PALILULI: Leševi muža i žene 3 godine bili u krevetu! Komšije šokirane: NISMO ZNALI DA ŽIVIMO S MRTVACIMA
Foto: Kurir

Jeza u Beogradu

OVO JE HOROR ZGRADA NA PALILULI: Leševi muža i žene 3 godine bili u krevetu! Komšije šokirane: NISMO ZNALI DA ŽIVIMO S MRTVACIMA

Crna Hronika -

U Ulici braće Grim na Paliluli gde su pronađeni skeleti Vojne Radojičić (80) i njenog nevenčanog supruga Alberta (84), inače, italijanskog državljanina, još uvek se oseća se jak neprijatan miris, jer je su njihovi leševi bili tri godine u stanu.

Žitelji ove beogradske zgrade za Kurir kažu da je ovo kao u horor filmu i ne mogu da veruju da su tolike godine živeli sa mrtvacima.

zgrada u kojoj niko nije primetio da je par tri godine u stanu
zgrada u kojoj niko nije primetio da je par tri godine u stanufoto: Kurir

- Vojna je oko 12 godina bila u vezi sa Italijanom i živeli su ovde kod nje, a upoznali su se u Italiji. Ona je često odlazila tamo i on je u jednom trenutku došao za njom. Bili su u veoma lošim odnosima od samog početka. Uvek je bila neka vriska, galama, često se čulo i da se razbijaju stvari po kući - kaže jedan Vojnin komšija koji dodaje da je niko od njih nije posumnjao da su oni iza tih vrata sve ove godine.

- Osećao se smrad duže vreme, mada i povremeno je znalo da jezivo zaudara. Zvali smo nekoliko puta policiju, ali su nam objasnili da ne mogu da reaguju bez odobrenja suda. Jedna komnšinica je čak lepila selotejp kako bi ublažila neprijatan miris, ali džaba - kaže komšija.

iza ovih vrata tri godine su bili vojna i albert
iza ovih vrata tri godine su bili vojna i albertfoto: Kurir

Da su tela u stanu otkrio je brat Vojninog zeta. Tela su poslata na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- Čovek je doveo majstora koji je obio vrata. Tada je usledio pravi užas. Njih dvojcia su bila izbezumljena. Leševi su bili na krevetu, jedan pored drugog. Ne znam tačno u kojoj pozi. Ma, to nisu ni tela, to su samo kosti kolko sam shvatio, a o smradu neću ni d pričam - kaže žitelj zgrade u Ulici braće Grim.

00:15

Palilula nađeni skeleti u stanu

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track