40 DANA MAJKU NISI POLJUBIO, 40 DANA TEBE MAJKA ČEKA: Porodica ubijenog pilota obeležila tužan pomen POTRESNE PORUKE NAJMILIJIH
Foto: Društvene mreže, Privatna Arhiva

Zločin u jakovu

40 DANA MAJKU NISI POLJUBIO, 40 DANA TEBE MAJKA ČEKA: Porodica ubijenog pilota obeležila tužan pomen POTRESNE PORUKE NAJMILIJIH

Crna Hronika -

Porodica pilota Vuka Jolovića (31) kog je iz kalašnjikova, kako se sumnja, 29. maja brutalno ubio kuvar Đura N. (23) u Jakovu kod Surčina, obeležila je četrdesetodnevni pomen.

Podsetimo, zločin se dogodio ispred kuće osumnjičenog, a Jolović je likvidiran hicima iz kalašnjikova, nakon što je sa svojim bratom došao do kuće Đure N. Motiv ubistva nije sa sigurnošću utvrđen. I dok rođaci ubijenog tvrde da je Vuk stradao samo zato što je branio jednog maloletnika od Đurinog šikaniranja, Đura N. je na saslušanju priznao zločin i rekao da su ga ubijeni i njegov brat maltretirali tri godine jer navija za Partizan, a oni navodno za Zvezdu.

Vuk Jolović
foto: Društvene mreže

Na dan kada je porodica Jolović obeležila pomen, Vukova majka je na Fejsbuku napisala potresnu poruku.

- Četrdeset dana majku poljubio nisi, 40 dana majka tebe čeka. Boriće se majka za tebe, do kraja. Anđele majkin prvi - napisala je neutešna žena koja je okačila sinovu nasmejanu sliku. Ispod ove fotografije nizali su se komentari podrške i utehe.

- Od suza bi te napravili, zlato tetkino - napisala je jedna korisnica, dok su zatim nizale poruke: "Počivaj u miru sine moj. Bog neka ti podari rajsko naselje. grli brata svog Vlajka."

Vuk Jolović
foto: Društvene mreže

- Anđele naš! Oko moje najlepše. Dišeš. Tu si. Jedan mladić ispod fotografije ostavio je komentar koji deluje pomalo preteće, nakon što je "odgovorio" jednom korisniku na njegovu poruku.

- E, srce naše, za šta si dao život, ljubavi? Voli te tvoj drugi ćale - stoji u komentaru, a mladić odgovara:

- Nije dao, gnjida ga mučki uzela.

Inače, osumnjičeni Đura N. nakon hapšenja, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je satima iznosio odranu. On je navodno priznao krivično delo, ali je tvrdio da se ne seća samog trenutka kad je ispalio hice.

osumnjičeni đura n.
osumnjičeni đura n.foto: Privatna Arhiva

Osumnjičeni je naveo i da su ga Jolović i njegov brat maltretirali tri godine, a da misli da je to zato što on navija za Partizan, a oni navodno za Crvenu zvezdu.

Brat opisao zločin

Sasuo rafal u Vuka

Miloš M., brat ubijenog Vuka Jolovića, koji je bio i očevidac zločina, ranije je za Kurir ispričao da su kobnog dana svi bili okupljeni u Jakovu i pekli jagnje u dvorištu, kada se pojavio Đura N. i napravio problem.

- Odjednom, Đura je izleteo u gaćama sa automatom i počeo da puca. Sakrio sam se iza nekog auta i molio ga da spusti pušku, a to su ponavljali i njegovi roditelji i brat. Rekao sam mu: "Đuro, pusti me da pomognem bratu, hoćeš li i mene da ubiješ?". On je odgovorio: "Tebe neću". Sasuo je još jedan rafal u Vuka - ispričao je Miloš.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track