OD OSUMNJIČENOG UNUKA UBICE 4 DANA NEMA NI TRAGA: Mladić beži dedinim džipom, veruje se da nije prešao granicu, a ovo je razlog
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir.rs/S.S.

zločin u zmajevu

OD OSUMNJIČENOG UNUKA UBICE 4 DANA NEMA NI TRAGA: Mladić beži dedinim džipom, veruje se da nije prešao granicu, a ovo je razlog

Crna Hronika -

Policija i dalje intenzivno traga za Markom P. (29) iz Zmajeva, koji je osumnjičen da je prošle nedelje u Zmajevu sekirom ubio svog dedu po majci, Dragana Manojlovića (74), i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83).

- Pretpostavka je da se on krije negde u blizini. Ne verujemo da je daleko odmakao, naročito da je prešao granicu, s obzirom na to da je pobegao dedinim džipom - objašnjava naš izvor i dodaje da policija pregleda sigurnosne kamere kako bi pokušali da utvrde putanju kretanja ukradenog džipa. Podsetimo, u sredu uveče policija je nakon poziva ćerke pokojnog Dragana ušla u njegovu kuću, gde su zatekli dva tela.

osumnjičeni i dalje u bekstvu
osumnjičeni i dalje u bekstvufoto: Drustvene Mreže

- Nesrećnici su ubijeni najverovatnije još u ponedeljak ili utorak. Draganov nestanak bio je čudan porodici kada se nije pojavio na sahrani svoje sestre - kaže izvor i dodaje da se veruje da je Dragan ubijen zbog para.

brutalno ubijeni deda
brutalno ubijeni dedafoto: Kurir.rs/S.S.

- Deda je pre godinu i po dana prijavio unuka za krađu 20.000 evra. Policija je navodno pronašla Markov DNK i protiv njega je pokrenut krivični postupak. Veruje se da je zbog toga bio kivan na dedu. Takođe, posle ubistva utvrđeno je da je cela kuća Manojlovića ispreturana, te nema sumnje da je nešto i ukradeno - dodaje izvor.

(Kurir.rs - S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track