PREDRAG SE UDAVIO DOK JE POKUŠAVAO DA IZAĐE IZ AUTOMOBILA: Sleteo sa puta u kanal pun vode, pronašle ga sestra i devojka
Foto: Printscreen/Facebook

nesreća u barandi

PREDRAG SE UDAVIO DOK JE POKUŠAVAO DA IZAĐE IZ AUTOMOBILA: Sleteo sa puta u kanal pun vode, pronašle ga sestra i devojka

Crna Hronika -

Predrag V. (29) iz Barande nastradao je u jezivoj nesreći koja se dogodila sinoć u Barandi, kada je, kako se sumnja automobilom marke " hjundai" sleteo u kanal pun vode i utopio se, njegovo telo neki sat kasnije, navodno pronašle su sestra i devojka.

Stravična nesreća kako se nezvanično saznaje dogodila se na oko 300 metara od porodične kuće nesrećnog mladića.

- Niko ne zna kada se tačno dogodila nesreća. Navodno bio je kod druga na rođendanu, koji takođe živi tu u blizini i na oko 200 metara od njegove kuće, tačnije na pola puta od kuće prijatelja do njegove dogodila se tragedija - priča za Informer jedan od komšija nastradalog mladića.

Prema njegovim rečima na tom mestu gde je automobil sleteo je krivina.

- Verovatno je malo nepažnje bilo dovoljno da skrene s puta u desnu stranu i upadne u kanal. U njemu je oko metar i po vode. Sumnja se da se udavio. Kako sam čuo njegovo telo pronašle su jutros oko 5 sati sestra i devojka. One su pošle da ga traže. Krov se samo video iz kanala. Kažu da su mu telo našli na zadnjem sedištu. Verovatno je pokušao da izađe - kaže potreseni komšija.

Predrag Vasić, Baranda, Saobraćajna Nesreća
foto: Printscreen/Facebook

Prema njegovim rečima svi u Barndi imaju samo reči hvale za njega i celu njegovu porodicu.

- Ima roditelje, sestru i devojku. Radio je u Pančevu. Sledeće godine su planirali svadbu da prave. Tragedija, ne smem ni da zamislim kako je tim nesrećnim ljudima. Peđa je bio izuzetan mladić. Strašno ... - kaže komšija.

Podsetimo, telo mladića pronađeno je jutros u Banjskoj ulici u Barandi. Policija je obavila uviđaj, a telo mladića prevezeno je na obdukciju. Pretpostavlja se da se mladić nakon sletanja u kanal udavio jer nije mogao da izađe izvozila, međutim šta je tačno uzrok nesreće i smrti, kao i kada je nastupila biće poznato nakon obdukcije.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track