VOZAČU KOJI JE PIJAN POKOSIO 2 MLADIĆA NA MOTORU ODREĐEN PRITVOR: Somborac vozio sa 1,68 promila, biće saslušan u Višem tužilaštvu
Foto: Kurir.rs/J.Miljuš, Facebook

tragedija u somboru

VOZAČU KOJI JE PIJAN POKOSIO 2 MLADIĆA NA MOTORU ODREĐEN PRITVOR: Somborac vozio sa 1,68 promila, biće saslušan u Višem tužilaštvu

Crna Hronika -

Vozaču M. D. (27), koji je, kako se sumnja, svojim "fiatom" pokosio Stefana D. (22) i Marka O. (25), koji su bili na motoru, određeno je zadržavanjanje do 48 sati i on će u tom roku biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

M. D., kao i dvojica mladića koji su bili sa njim u kolima, lakše su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Apatin - Sombor. Dvojcia momaka iz kola su nakon pružene medicinske pomoći pušteni na kućno lečenje, dok je M. D. zadržan u policiji.

M. D.
M. D. foto: Facebook

Vozač M. D., kako se sumnja, svojim automobilom naleteo je na dvojicu momaka koji su bili na motoru, dok je preticao drugi automobil . Tom prilikom jedan mladić je na mestu ostao mrtav, dok je drugi preminuo u bolnici. Alko-test pokazao je da je M. D. imao u krvi čak 1,68 promila alkohola.

Stradali mladići su, sudeći prema fotografijama koje su objavljivali na društvenim mrežama, bili veliki zaljubljenici u motore.

Kako je tačno došlo do jezive tragedije biće utvrđeno istragom koja je u toku.

1 / 6 Foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs/J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja