ŠOKANTNO! KOMŠIJE STALE UZ MONSTRUMA: Malčanski berberin sahranjen na mestu gde je uhapšen! MEŠTANI GA BRANILI OVIM REČIMA! (FOTO)
Foto: Kurir, čitalac Kurira

u rodnom selu Malča

ŠOKANTNO! KOMŠIJE STALE UZ MONSTRUMA: Malčanski berberin sahranjen na mestu gde je uhapšen! MEŠTANI GA BRANILI OVIM REČIMA! (FOTO)

Crna Hronika -

Ninoslav Jovanović (49), poznat kao Malčanski berberin, sahranjen je danas u rodnom selu Malča na istom mestu na kojem je uhapšen 5. januara 2020. godine, a gde se skrivao od policije nakon što je oteo i zlostavljao devojčicu.

Malčanski berberin, Sahrana
foto: Kurir

Na sahrani su bili Jovanovićevi roditelji i nekoliko rođaka, komšija i prijatelja, koji su ga branili a novinarima pretili i nisu dozvolili da prisustvuju sahrani.

- Dosta ste pisali o njemu dok je bio živ. Morate da nas razumete da ne želimo novinare na sahrani - rekao je otac Ninoslava Jovanovića.

- Niste mu dali mira dok je bio živ, pustite ga na miru sada kada je mrtav - rekla je majka.

Meštani su, uprkos doživotnom zatvoru na koji je osuđen zbog zločina koji je počinio, branili Malčanskog berberina.

Malčanski berberin, Sahrana
foto: Kurir

- Za nas u selu on je dobar bio, nama nikad loše ništa nije učinio - kazale su meštanke.

Serijski silovatelj preminuo je u noći između četvrtka i petka od srčanog udara, a bio je prvi zločinac u Srbiji osuđen na kaznu doživotnog zatvora zato što je u decembru 2019. oteo i 10 dana zlostavljao devojčicu (12).

1 / 5 Foto: Kurir

- Osuđeniku N.J. pozlilo je sinoć posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i urađen EKG srca. Nakon toga, on je Zavodskim sanitetom u pratnji medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege. Tu je preminuo posle nekoliko sati - rekli su iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

On je 20. decembra 2019. godine sposoban da shvati značaj svojih dela i upravlja svojim postupcima, oko 7.25 sati u naselju Brzi Brod u Nišu, obmanom i pretnjom odveo maloletnu devojčicu iz Suvog Dola, u nameri da je obljubi, na taj način što je putničkim vozilom "fiat punto" sustigao, zaustavio vozilo i pozvao je da uđe u kola. Kada mu je ona rekla da ne sme, predstavio se kao Bojan iz Niša i rekao da radi kao električar u njenoj školi.

Devojčicu je držao devet dana, a sa njom je boravio po niškim i knjaževačkim selima. Pronađena je u jednoj napuštenoj vikendici nakon što ju je tu ostavio, a on nastavio bekstvo. Posle nekoliko dana, uhapšen je i Jovanović.

Usledio je sudski proces na kom je perfidno pokušavao da se "izvuče", vadeći se na neuračunljivost.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:53

OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE KOJU JE MALČANSKI BERBERIN MUČIO Nije mi krivo što je umro, upropastio mi je dete OVAKO JE ONA REAGOVALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track