APATIN SE OPROSTIO OD STEFANA DUBAJIĆA (22): Poginuo s drugom na motoru (FOTO)
Foto: Kurir.rs/J.Miljuš

Tuga

APATIN SE OPROSTIO OD STEFANA DUBAJIĆA (22): Poginuo s drugom na motoru (FOTO)

Crna Hronika -

Na gradskom groblju u Apatinu danas je sahranjen Stefan Dubajić (22), jedan od dvojice mladića stradalih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Apatin – Sombor.

- Te noći, srećan, seo je sa Markom na motor i krenuo u Apatin. Da doživi novu čaroliju, sretne drugare, upozna nove, čuje omiljenu pesmu... u 15 do 2 poslao je mami poruku da „stiže“. Samo sat kasnije se borio za život...

Apatin, Stefan Dubić
foto: Kurir.rs/J.Miljuš

Poslednje što je uspeo da izgovori lekarima bilo je „Zovem se Stefan, imam 22 godine i mislim da ću da umrem“, pročitano je u oproštajnom pismu, pre nego je duga, tužna kolona krenula ka poslednjem Stefanovom prebivalištu.

Pored roditelja, koji su se jedva držali na nogama, rodbine i prijatelja, na njegov poslednji ispraćaj došlo je nekoliko stotina ljudi iz Sombora, gde je živeo sa majkom Tanjom, Rastine, gde je odrastao kod bake i Apatina, gde se rodio i gde mu živi otac Danko.

U tužnoj koloni bili su i njegovi drugari, bajkeri, koji su organizovano, motorima, došli na njegovu sahranu, direktno iz Sombora, gde su prisustvovali poslednjem ispraćaju Stefanovog druga, Marka Odobašića (25), koji je sahranjen u 15 časova na Velikom pravoslavnom groblju u Somboru.

Apatin, Stefan Dubić
foto: Kurir.rs/J.Miljuš

Stefan i Marko su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko tri sata ujutro u noći subote na nedelju na putu Sombor – Apatin u delu između mosta na kanalu Dunav-Tisa-Dunav kod Apatina i skretanja za Kupusinu.

Nesrećni mladići su se motorom vraćali iz Apatina za Sombor kada je na njih, iz pravca Sombora, naleteo automobil kojim je upravljao Somborac M. D. (27). Automobil je, u tom trenutku, bio u preticanju vozila ispred sebe, te je došlo do direktog sudara.

Odobašić, koji je upravljao motorom, poginuo je na licu mesta, dok je Dubajić preminuo u somborskoj bolnici, gde je prebačen sa teškim telesnim povredama.

Kurir.rs/ J. M. foto J.Miljuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja