TRUDNA ŽENA ZAKUKALA KAD JE 40 POLICAJACA UPALO U DVORIŠTE: Komšije o mladiću kom je u kući nađena laboratorija marihuane
Foto: MUP Srbije

bela crkva

TRUDNA ŽENA ZAKUKALA KAD JE 40 POLICAJACA UPALO U DVORIŠTE: Komšije o mladiću kom je u kući nađena laboratorija marihuane

Crna Hronika -

Žitelji Bele Crkve, gde je uhapšen A. K. (29) u čijem domaćinstvu je policija pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane, kažu da su juče ostali šokiranim kad je policija upala u dvorište.

Podsetimo, A. K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Inače, on je uhapšen u saradnji pripadnika MUP, SBPOK i Uprave kriminalističke policije.

- Niko nije znao čime se on bavi, bio je veoma kulturan i ima porodicu, dete i trudnu suprugu. Kuća koja je juče vrvela od policijaca pripada dedi A. K. koji e umro pre nekoliko godina. Unuk se tu doselio, ima manje od dve godine - kažu komšije uhapšenog za Kurir i dodaju:

proizvodnja marihuane, Bela Crkva, Ilegalna laboratorija
foto: MUP Srbije

- Čuli smo da je proteran iz Nemačke, ali nismo znali zbog čega, jer je on tamo i rođen. Roditelji su mu u inostranstvu skoro ceo život, ali su se razveli, dok brat uhapšenog živi u Beloj Crkvi, ali na drugom mestu.

Komšije objašnjavaju da je juče bila prava drama kad se ispred kuće pojavilo više od 40 pripadnika MUP.

proizvodnja marihuane, Bela Crkva, Ilegalna laboratorija
foto: MUP Srbije

- Negde oko 18 sati, sedeli smo isped kuće gde imamo klupicu, i u jednom trenutku samo su počeli da se parkiraju policijska kola i džipovi. Izašlo je njih 40, kao furije u belim odelima i sa pancir prslucima. Bacili su prvo dimnu bombu po ulasku u dvorište - kaže ovaj meštanin, koji tvrdi da je prisustvovao hapšenju, i dodaje da su svi ostali u šoku:

- Videli smo i dron, verovatno su i snimali akciju. Posle smo videli kako sa lisicama izvode A. K., ali nismo znali šta je uradio. Tek smoo kasnije saznali da je osumnjičen da je diler i da uzgaja marihuanu. Katastrofa! Ispred nosa nam se sve to dešavalo, a mi ništa ne znamo.

nađena laboratorija
nađena laboratorijafoto: MUP Srbije

Drugi meštanin kaže i da je u jednom trenutku supruga uhapšenog počela da kuka.

- Ona je trudna, doživela je šok i šta će ona sad sama? Užas. Njegov brat je kasnije došao do nje, a njega baš retko kad vidimo da dođe ovde - zaključuje on.

01:09

Ilegalna laboratorija za uzgoj i proizvodnju marihuane u Beloj Crkvi

Podsetimo, kako je MUP saopštio ranije danas, policijski službenici izvršili su pretres kuće i pomoćnih prostorija A. K. i tom prilikom pronašli ilegalnu laboratoriju sa oko 236 stabljika marihuane, kao i prateću opremu za uzgoj i proizvodnju ove droge.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track